fllanker Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wiatm czy posiada ktos lub wie gdzie mozna dostac orginalny wiatraczek do ati 9500 pro bo z tego co wiem to na wszystkich byl taki sam oprocz produktow nie typowych z ukladem zalmana oraz kart produkowanych przez herkulesa chetnie bym kupil bo muj zaczyna szwankowac pozdrawiam fllanker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 po co kupowac orginalny zaluz na radjator jakis 60x60 albo 80x80 i bedzie grafa mjala takie chlodzenie ze hej ja tak mam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Potwierdzam, a najlepiej wywal ten badziewiasty radiatot i wsadź jakiś miedziany 60 mm od CPU i zobaczysz że przestanie się grzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 no tak tylko jak go zamontowac do radiatora , orginalny siedzi w srodku a inny ??? srobki odpadaja te kolki palatikowe tez wiec jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 a jak mocno chcesz to ja mam takowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hm no brzmi ciekawie daj jakies numerki gg jesli mozesz to jakso sie dogadamy fllanker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 no tak tylko jak go zamontowac do radiatora , orginalny siedzi w srodku a inny ??? srobki odpadaja te kolki palatikowe tez wiec jak?? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=573...ghlight=#573332 tu linki ze sposobami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hm zadnych konkretow tam nie widze :)) jedynie wymiana zdan na temat wiatraczkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja mam titana d5 zamontowanego(sam wiatrak to ten titan 3 kolorowy swiecacy - 5v / 1450rpm) na srobki , aczemu nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Słuchaj powiem ci szczerze chętnie bym ci go odstąpił ale pomyśl jak mi padnie ( nie daj boże grafika :!: ) to jak ją ją odeśle do serwisu powiedzą że kombinowałem przegrzałem czy coś tam wymyślą i cześć 900 zł Moja rada wywal ten wiatraczek zostaw radiator kup zwykły wentylator za 20 zł 80X80 przymocuj go do karty choćby gumkami i problem z głowy naprawde to co ci mówią koledzy to jest najlepsze wyjscie ZRÓB TAK 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hm zadnych konkretow tam nie widze :)) jedynie wymiana zdan na temat wiatraczkow no jezeli te 4 pomysly do ktorych odnosniki dalem to brak konkretow to ja wysiadam :P chyba nie powiesz ze zaden Tobie nie pasuje :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 sluchaj wrobsipl jesli chodz o to to ja mam moj stary wiatraczek on dziala tylko czasem mu bije:)) a jeli chodzo wymiane na nowy to raczej gumki jako mocowanie nie bardz osie nadaje nie pewne jest jak juz cos zrobic to pozadnie a wlasnie nei chce zmienac radiatora bo uwazem ze jest calkiem dobry lecz neistety trudno jest na nim zamontowac bezposrednio na nim jakies inny wiatraczek a co do benka to sorka moze zle napisalem i nie okreslilem sie wczesniej jakiego typu rozwiazanie mnie interesuje , bo jakies propozycje to sa ale raczej nie dlamnie mi by pasowalo na starym radiatorze zamontowac nowy wiatraczek w jakis trwaly sposob pozdrawiam fllanker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 naprawde jak chcesz miec cihe i SKUTECZNE chlodzenie to zaloz jaki stary coolerk z proca (jakis pewnie masz w domu) to potrwa moze pol godziny samo wykonanie , a jaka satysfakcja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ja mam na eleganckiej gumeczce i jest okej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ja zalozylem starego titana d5t na 2 srobki , pierw kopilem te srobki (fi 2)+ gintownik (tez 2) + wiertelko pod nie (bodajze 1,5 mm) , zdjelem orginalny wicherek , przylozylem titana , zaznaczylem otworki , wiertelkiem nawiercilem, nagwintowalem i przykrecilem cale 0,5 h roboty teraz wentyl na tym chodzi z predkoscia 1450rpm i jest to jeden z najcichszych elementow w kompie , aha dla lepszego efektu wentyl zmienilem na podswietlany 3 kolorowy , jeden minus to zajete 2 nizsze sloty pci ktorych i tak nigdy nie wykorzystywalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no nic bede musial cos z tym zrobic i przestac zawracac d*** duperelami:))) a tak w nawiasie to u mnie w miescie jest kilkanascie sklepow a nigdzie nei ma wentylatorkow a ja nie mam na chacie jakiegos ciekawego wiatraczka ale cos wykombinuje chyba a swoja droga to ciekawe karta za 900 zl i wiatraczki sie psuja :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...