Kaeres Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Aaa, jaka rzeznia ! Ta gierka powala wszystkie Hack&Slashe jakie kiedykolwiek widzialem na wszelkie automaty do gier, konsole i PC razem wziete !!! Jezeli ktos mial opory czy w nia zagrac to niech to zrobi. Grafika swietna, efekty rozpier**** (sorry ale jestem podjarany). Wstawki filmowe wiadomo...z filmu :) Ale tak wkomponowane, ze przezywa sie film w calkiem innym wymiarze. Najlepsza zrecznosciowka w jaka kiedykolwiek gralem. I TEN DZWIEK !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Po pierwszej bitwie o Helmowy Jar (Parow) wyskakuje do windowsa z bledem: Niestety… Wystąpił blad, który uniemozliwia kontynuacje Powrotu Krola. Kod C0000005 przy 004801F9 Wladca Pierścieni ™; Powrot Krola ™ zostanie zamkniety. Ktos sie z tym spotkal ? mam ten sam prroblem ale nie wiem jak go naprawić więc pomóżcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zauwaz, ze poradzilem sobie z problemem wiec mogles sie bezposrednio do mnie zwrocic. http://69.1.71.73/gcw/dev-rotk.rar Zainstaluj tego patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 patch od dev ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Noooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 no niestety angielska wersja z sieci byla niedobra drugi crack powodowal to ze sie nie wykwaszala po przejsciu pierwszego etapu ale za to jak sie wlazlo do menu zeby zmienic ustawienia to sie wykwaszalo ja mam juz od 3 tygodni polska wersje i chopdzi idealnie heh tyle co zmienili to ze sa tam napisy chyba dlatego tak szybko wyszla po ang :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 20 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2003 no no faktycznie pomaga dev .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seyfer Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 mam prośbe podesle mi ktoś tego patha na maila albo poda jakiś link bo nie moge ściągnąć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 A ja nadal nie wiem jak te filmy (badz co badz fajne tylko za pierwszym razem) omijac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 dziwne, bo jakos takiego problemu nie mam naciskam ENTER i po wstawce filmowej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 LOTR:ROTK dopiero bede mial w piatek wiec jeszcze sobie troche poczekam, ale z waszych komentarzy wioskuje ze gra jest ful wypas 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Giera wypas jak zaczołem w nią grać to przeszłem ja całą za jednym zamachem. Najlepiej sie mi grało Gimlim :D Zarąbiście posługuje sie toporem. Co do filmików to bez nich gra straciła by na wartości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 mam problem z misja: ucieczka z osgillath, no wiec schodze samem wraz z frodem i smigolem do podziemia, gdzie napotykam na metalowego kolesia z wielkim mlotem, nie idze go niczym ukatrupic, wszystko sie od niego odbija-HEŁP mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja go ominalem i polazlem dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Jo tyż :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 U was tez tak przycina mam Catalyst 4.1 gram w rozdzielce 1024x768 32 bity wszystko na full i gdy jest dym albo mgła to strasznie przycina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 to samo :| i to nie tylko w tej gierce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 W tym wypadku wydaje mi sie ze to nie wina karty tylko niedokładnej konwersji z konsoli bo w 640x480 chodzi idealnie a w 800 juz nie.Po 2 grafika jest średnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Potrzebuję pomocy jak w temacie. Może niektórzy się wkurzą ale niestety grzebanie w historii forum mi nie pomogło. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunet200 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 proste chopie musisz go zepchnac i gdy wisi dobic mieczem....pare razy i po sprawie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonek Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Stosuję się do rady Kolegi ale jakoś mi kiepsko idzie. Próbuję naparzać Golluma jak wisi na krwędzi ale odnoszę wrażenie, że przecinam tylko powietrze. No i u samego Golluma nie widać obrażeń. Czy to normalne i mam być cierpliwy w swoich staraniach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasik Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Musisz go dźgnąć mieczem jak wisi, Gollum spadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonek Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 :lol: No w końcu poszło. Takie proste a tyle krwi mi napsuło. Dzięki 4 @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zauwaz, ze poradzilem sobie z problemem wiec mogles sie bezposrednio do mnie zwrocic. http://69.1.71.73/gcw/dev-rotk.rar Zainstaluj tego patcha. Cześć, mógłbyś mi tego patcha wysłać na maila? Bo nie działa ten link :/ pes@peseq.neostrada.pl z góry dziękuje:) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagozsq3 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 mam problem.... :/ u mnie nie da sie uruchomic trybu współpracy.... wogole nie da sie do niego wejsc.... nie wie ktos jak to odblokowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagozsq3 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ludzie help :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ludzie help :/ 1252208[/snapback] musisz miec jakis np. pad lub yoystick zeby grac we dwoch B) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 mam problemik zakażdym razem gdy wchodze do gry(kilkam na ikone) mam filmiki po czym gra się włacza od nowa (nie mam menu, tylko odrazu new game) prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...