pizzamen Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Jakie pamięci najlepiej będą działać na na płycie abit nf7 v 2.0 z procesorem amd 2500 barton :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizzamen Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 tyle to ja tez wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 DDRna głupie pytanie prosta odpowiedz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 GeIl pc3200 - szybko, w miare tanio a przedewszystkim pewnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Taniej bedzie kupic Twinmoski 400 takie jak mam ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ile kosztują te twinmos? geIl stoi około 250-270 zeta za 256 mega, tanio w sumie jak za dobre pamątki z radiatorem, nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Nie twistery kosztuja 235zl za 256mb, przy czym dwie kosci w jednym pudelku (dla duala) 462zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dlaczego 400 a nie 333 ??? NO OFFENCE - jestem początkujący :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dlaczego 400 a nie 333 ??? NO OFFENCE - jestem początkujący :) 400>300 czyli wyzsza magistrala, czyli wyzsza wydajnosc, mala roznica cenowa.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dlaczego 400 a nie 333 ??? NO OFFENCE - jestem początkujący :) 400>300 czyli wyzsza magistrala, czyli wyzsza wydajnosc, mala roznica cenowa....[/quoale ale mi to wydajność wyższa jak kolega nie chce kręcić to poco przepłacać no chyba że ci sie liczy wyższ cyferka w pcmark2002 bo żadnej rużnicy nie zobaczy ( nawed w dualu ) ( a nawed jak byś sie upar to bardzo malutka wydajność w praktyce znikoma ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dlaczego 400 a nie 333 ??? NO OFFENCE - jestem początkujący :) 400>300 czyli wyzsza magistrala, czyli wyzsza wydajnosc, mala roznica cenowa....[/quoale ale mi to wydajność wyższa jak kolega nie chce kręcić to poco przepłacać no chyba że ci sie liczy wyższ cyferka w pcmark2002 bo żadnej rużnicy nie zobaczy ( nawed w dualu ) ( a nawed jak byś sie upar to bardzo malutka wydajność w praktyce znikoma ) Chocby po to zeby puscic je z lepszymi timingami, a taka roznice juz zauwazy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dlaczego 400 a nie 333 ??? NO OFFENCE - jestem początkujący :) 400>300 czyli wyzsza magistrala, czyli wyzsza wydajnosc, mala roznica cenowa....[/quoale ale mi to wydajność wyższa jak kolega nie chce kręcić to poco przepłacać no chyba że ci sie liczy wyższ cyferka w pcmark2002 bo żadnej rużnicy nie zobaczy ( nawed w dualu ) ( a nawed jak byś sie upar to bardzo malutka wydajność w praktyce znikoma ) Chocby po to zeby puscic je z lepszymi timingami, a taka roznice juz zauwazy. Racja, pozatym będize to bardziej przyszłościowy zakup niż 333 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 sory za podwoojny post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 jakbym chciał podręcić to w sumie lepiej 400 bo więcej wytrzyma - czy dobrze rozumuje?? :P BTW jakie są najlepsze TwinMOSy 400 (2x256)i gdzie moge takie dostać ???-chyba że są inne lepsze w tej cenie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Miałem BH5 400 i kurcze porażka chodziły do 450 w dualu najgorsze timingi Teraz mam 333 Mtec i podkręciłem je do 433 a wyżej dopiero jak nowy zasilacz przyjdzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...