MeHow Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Zepsul mi sie WD1200 (120GB), mam tam 100GB waznych danych. Dysk odpala sie, popracuje i zaraz sie wylacza, tak ze komp nie przechodzi nawet posta. Jakie sa szanse, ze w serwisie odzyskaja mi z niego dane? Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 To zależy, jeśli elektronika, to powinni sobie poradzić i dysk jest sprawny. Gorzej z wyciąganiem talerzy, głowic. W sumie to nie spotkałem się z takim serwisem. www.ultramedia.pl - oni w miarę niedrogo mogą odzyskać dane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 w servisie to na pewno nie - chyba ze za extra oplata - wysoka oplata og kazdego megabajta servisy gwarancyjne poprostu formatuja dysk albo daja nowy drive jesli chcesz odzyskac dane to zwroc sie do formy zajmujacej sie tym - ale tracisz gware na dysk bo rozloza go na kwalki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 jesli dysk sie kreci to nie jest zle jest duza szansa ze sie uda spróbuj programem Easy Recover Profesional firmy OnTrack pare razy uratował dane z dysków kilkunastu osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Jak wazne dane to sie musisz zglosic do www.ontrack.pl . Oni powinni dac rade ale od razu mowie ze bedzie drogo. Maja umowe z producentem i jesli wymaganae jest odzyskanie danych przed oddaniem go do serwisu to nie tracisz gwary. NIe wiem jak teraz ale pol roku temu mogli tak robic. Skontakuj sie z nimi i sie dowiedz. Albo przeloz elektronike z takiego samego dysku i zobacz co bedzie. Albo podloncz go do innego kompa i zobacz moze akurat sie da zgrac dane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 kopce to ;) strace 100gb filmow. Ale co z tego? Beda nowe :] przynajmniej sie nauczylem, zeby archiwizacje robic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 WOW full wazne dane :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 no stary ;) 100gb filmow troche znaczy :) no i kurcze cska mialem tam zainstalowanego hahaha... :( :( :( ale tak najbardziej to ubolewam, bo nijak teraz nie moge wejsc na huby na dc, bo mam sharing 1,5GB a nie 101,5GB : : : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja myslalem, ze prowadzisz firme i miales jakies poufne dane. A tu tylko filmy? Sciagniesz od nowa! :) Sprawdz elektronike! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no bez jaj :( to mi 2 miechy zabralo :( :( :( ehhh juz do serwisu pojechal dysk : szkoda, ze teraz na moje huby dc nie moge wchodzic z powodu braku dostatecznego sharingu. ODPADA CHEATOWANIE Z SHARINGIEM !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...