case Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 cos dla milosnikow strategii :twisted: zaraz zapodam jakies screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Zapodaj bo zapowiada sie ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 gierka jest swietna !! polecam wszystkim jak najbardziej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Na to wyglada :D wsumie graficznie nie jest zle. A jak z grywalnoscia?? Czytalem jakas recenzje ze dosyc kiepska gierka taki przecietny RTS :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Dla mnie ta giera to dokładna kalka Battle Realms,z dokładnie tym samym enginem.W sumie po demku ochłonąłem bo myślałem że giera będzie lepsza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukiwarjat Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Mój obóz i bohaterów atakują siły zła. Przylatują mi takie trole i inne. Z łatwością je zwalczam, ale są z nimi jakby rycerzyki i znikają, stają sie przezroczyste ! Moje wojsko ich nie widzi, a wystarczy 1 lub 2 takich żeby wszystko mi wyordowali i zniszczyli cały obóz... Gra strasznie mi się podoba, ale nie mogę znaleść sposobu na te paskudy. Pomóżcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 1. Haradrimowie zabójcy, tak? po upgrade są niewidzialni i wymagają detectorów. U dobrych ich role (detektujących znaczy) spełniają elficcy strażnicy. 2. Najłatwiej wroga sie wykańcza tak : szybki tech to 3 lvl twierdzy, robisz wyłącznie elfickich łuczników i dajesz im niewidzialność - czyli dokładnie tak, jak teraz cie rozwala komp... :-) dobrze jest mieć kilku elfickich strażników z armią, ale można też kilku wsadzić do wieżyczek, bo to zapewnia dobrą obronę bazy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukiwarjat Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 1. Haradrimowie zabójcy, tak? po upgrade są niewidzialni i wymagają detectorów. U dobrych ich role (detektujących znaczy) spełniają elficcy strażnicy. 2. Najłatwiej wroga sie wykańcza tak : szybki tech to 3 lvl twierdzy, robisz wyłącznie elfickich łuczników i dajesz im niewidzialność - czyli dokładnie tak, jak teraz cie rozwala komp... :-) dobrze jest mieć kilku elfickich strażników z armią, ale można też kilku wsadzić do wieżyczek, bo to zapewnia dobrą obronę bazy pozdrawiam 1470893[/snapback] sprobuje z ta niewidzialnoscia elfow, bo twierze mam lev 4 albo nawet 5 a elfy tez nie widza tych niewidzialnych, bo mialem elficka straz i strzelcow w wierzach i nic nie zrobili....chociaz...zrobili...zgineli :P :) A tą niewidzialnosc to elfy mają wrodzoną czy co ? bo nie widziałem u nich takiej umiejętności :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 sprobuje z ta niewidzialnoscia elfow, bo twierze mam lev 4 albo nawet 5 a elfy tez nie widza tych niewidzialnych, bo mialem elficka straz i strzelcow w wierzach i nic nie zrobili....chociaz...zrobili...zgineli :P :) A tą niewidzialnosc to elfy mają wrodzoną czy co ? bo nie widziałem u nich takiej umiejętności :/ 1470922[/snapback] strażnicy elfów = tacy w długich płaszczach z szerokimi dwuręcznymi mieczami. 100% będą widzieć tych złych, ale oczywiście muszą być odpowiednio blisko. Strzelcy w wieżach? Po co? tylko tam siedzą i nic nie robią. Niewidzialność elfów działa tylko na strzelców, a po upgrade po prostu sie włącza i są niewidzialni non-stop. Jest też umiejętność bodajże "Ukryj" dla strażników, ale żeby działała ta niewidzialność, to strażnik musi stać w miejscu. najlapiej to mieć kilku strażników w wieżach, ale ni tylko. tzn ci na wieżach są świetnym uzupełnieniem, ale trzeba też mieć ich troch "w terenie" Aha i wszystkie dane podaje z pamięci, bo już od pewnego czasu w to nie gram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukiwarjat Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 strażnicy elfów = tacy w długich płaszczach z szerokimi dwuręcznymi mieczami. 100% będą widzieć tych złych, ale oczywiście muszą być odpowiednio blisko. Strzelcy w wieżach? Po co? tylko tam siedzą i nic nie robią. Niewidzialność elfów działa tylko na strzelców, a po upgrade po prostu sie włącza i są niewidzialni non-stop. Jest też umiejętność bodajże "Ukryj" dla strażników, ale żeby działała ta niewidzialność, to strażnik musi stać w miejscu. najlapiej to mieć kilku strażników w wieżach, ale ni tylko. tzn ci na wieżach są świetnym uzupełnieniem, ale trzeba też mieć ich troch "w terenie" Aha i wszystkie dane podaje z pamięci, bo już od pewnego czasu w to nie gram... 1471585[/snapback] aha a gdzie ich tworzyc ? bo wlf sanktuarium mam tylko łucznikow i takich elfow od magii co strzelają z różdżki takiej laskowej długiej i nic więcej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 no w obozie strażników.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...