maxjot Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wybaczcie że zakładam nowy topic chciałbym zakupić tuner ,którym mógłbym odkodować cana l+przez kablówkę ,mam Multimedię wybaczcie ale jestem laikiem,prośba do Was jeśli możecie podajcie dokładna nazwę tunera i jakiś program Z góry dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 tuner czy karte telewizyjna kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hmm karta telewizyjna to chyba to samo co potocznie zwany tuner ...no ale .... i jeszcze jedno ... odkoduje ci kazdy tuner tylko sa problemy zeby twoja karta dzwiekowa dzwikgnelo dekodowany dzwiek ... tu jest najwiekszy bool .... ja mam jakis tam tuner na btb878+ (philips) i canala dekoduje miodnie ale dzwieku to to ja nie mam ... (wi4m ze trzeba szarpnac to specjalnym oddzielnym progsem-kodekem tgo piskliwego dziwkeu ale po wielu probach cos mi nie wyszlo ... i gdzies przeczytaelm ze SB 128 pci maja takie przykre problemy ...lipa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 He fajny tytuł topicu myślałem, że ktoś prosi o ofiarowanie tunera w ramach prezentu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...