trib Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 witam chce kupic ta plytke ale pamiatki jakiej do niej zaloze to bedzie kostka elixir 512mb. znajomy mowil mi ze podobno te plyty na tym chipsecie nie lubia elixirow. nie chce utopic kasy w plyte ktora nie bedzie pracowac z ramem ktory juz mam. wiec moze ma ktos ta plyte z jakimis nie firmowymi koscmi i moze sie podzielic informacja jak to dziala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Hi Moze lepiej kup ecs na nforce2, wczoraj taki widzialem w sklepie,gdzies w necie zas test,z ktorego wynika ze jest ona spoko(ma duala ddr-jakbys chciale 2x256mb moze byc elixir;-)), stabilna, tyle ze za bardzo nie podkrecisz z biosu,ew. na sile drut mody asrok jakis mi nie podchodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 swojego asrocka (na sis746fx) mam z kostka no name (na chipach mam napisane Vdata) smiga bardzo ladnie... na sis 735 mam tez drugiego kompa i tam tez jest kostka 512 MB 333 jakis calkowity noname i nie ma zadnych problemow. a tak w ogole to dogadaj sie, ze jak nie bedzie dzialalo to oddasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...