poloo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 mam problem z karta 3com 3c509b 10mbit isa , a mianowicie nie ma do niech sterownikow pod win xp , nawet na www producenta . jak ja zainstalwoac pod xp-ekiem ?? nie wykrywa jej ??/ szybka pomoc !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 poloo - na jakim mobo chcesz poprawnie postawić XP skoro posiada ono jeszcze ISA ? podaj konfig! to jakiś archaiczna karta i pewnie daaawno temu skończył się jej jakikolwiek support, przybij ją gwoździem do ściany i kup nową !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poloo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 abit bh6 . no ale moze ktos w tym pomoc , wiem ze to stara karta ale moze cos pomozecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 nie wykrywa jej? to jak chcesz zainstalowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 NA TEJ AUKCJI koleś pisze,że karta powinna wspierać xp ( 8O ), więc widocznie twoja jest zjarana lud ewentualnie, poprostu nie udostępniłeś przerań w biosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poloo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hehe wejdzcie na www 3com i zobaczcie czy fakycznie wspiera . tzn jezeli jest to wersja isa pnp to tak ale wersje nie pnp nie , a karta dziaala jeszcze 1 godziene temu w win 98 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...