LPC Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 O właśnie! Na tym na pewno będzie oparta fabuła Matrixa 2 ale juz 3 cześci wyszły :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 O właśnie! Na tym na pewno będzie oparta fabuła Matrixa 2 Ale on pewnie miał na myśli 2 trylogię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nom, to miałem na myśli :twisted: Niewykluczone, że za 4-5 lat się pojawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nom, to miałem na myśli :twisted: Niewykluczone, że za 4-5 lat się pojawi ;) czyli szykuje nam sie kolejne Star Łars ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nom, to miałem na myśli :twisted: Niewykluczone, że za 4-5 lat się pojawi ;) czyli szykuje nam sie kolejne Star Łars ;)albo Moda na Sukces :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nom, to miałem na myśli :twisted: Niewykluczone, że za 4-5 lat się pojawi ;) czyli szykuje nam sie kolejne Star Łars ;)albo Moda na Sukces :twisted:Matrix na Sukces odcinek dwamilionystotysiecyczterdziescidwa czyli: dwutysieczna walka Neo z Agentem Smithem [jak to powiedzial Morfineusz "wynik walki jest wciaz niepewny"] ;) kogo wybierze Tryjnity Neo czy Lnka :?: czy maszyny zdolaja wytropic tajna baze Ludzi znajdujaca sie na planecie Moloch.... tzn na Grenlandii i ile im to zajmie ;) i dodatek specjalny "krotki kurs latania" - poradnik autorstwa Mr. Andersena ;) oraz "czy Swiety Mikolaj jest Agentem" - szokujace zeznania anonimowego Renifera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nom, to miałem na myśli :twisted: Niewykluczone, że za 4-5 lat się pojawi ;) czyli szykuje nam sie kolejne Star Łars ;)albo Moda na Sukces :twisted:Matrix na Sukces odcinek dwamilionystotysiecyczterdziescidwa czyli: dwutysieczna walka Neo z Agentem Smithem [jak to powiedzial Morfineusz "wynik walki jest wciaz niepewny"] ;) kogo wybierze Tryjnity Neo czy Lnka :?: czy maszyny zdolaja wytropic tajna baze Ludzi znajdujaca sie na planecie Moloch.... tzn na Grenlandii i ile im to zajmie ;) i dodatek specjalny "krotki kurs latania" - poradnik autorstwa Mr. Andersena ;) oraz "czy Swiety Mikolaj jest Agentem" - szokujace zeznania anonimowego Renifera :P ŁAł...... Już nie mogę się doczekać..... :D A co się stało z Dark Viadrem? Neło go rozwalił??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mr Dark Viadro dostal sie pod opieke polskiej sluzby zdrowia i juz zywy z szpitala niewyszedl.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Co, jeszcze więcej Matrixów? Chyba zjem "nieszwierze mnieuso", że za pvekiem powtórzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Wlasnie wrocilem sobie z kina...Hmm...nawet nei mozna porownywac do jedynki czy dwojki :P Jednym slowem sredniawy...:? Ale nic nei pobije Tomb Raidera:Kolebka życia hahaha Dawno tak glupiego filmu nei widzialem :lol: Ale to juz nie do tego topicu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Oki_doki_ :) Właśnie wróciłem z kina :D i powiem tak: Pierwsza godzina filmu - słaba :/ (nudna) Kiedy zaczyna sięatak na ZION powoli wbija cię w fotej, a walka pomiędzy Smithem a Neo rozwala i z kina wychodzisz z takim dziwnym uczuciem - tylko jakim ? Napewno film warty polecenia i obejżenia ! :) P.S. Na jakich kompach i na jakich progsach robili te efekty specjalne ? Bo to było genialne ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 kilka slow ode mnie matrix jest orginalnym filmem, i kazda z jego czesci przedstawiala coraz to nowsze watki, i nie byla napakowana pomyslami z poprzednich czesci bardzo dobrze ze 2 i 3 czesc byly zupelnie inne niz jedynka zapewne w pierwszej czesci nie chcieli za bardzo mieszac, a z tych trzech czesci dowiadujemy sie ze glownym watkiem jest przytrzymanie przy zyciu ostastniego miasta ludzi, Zion szkoda ze wiekszosc ludzi patrzy na efekte specjalnie nie na fabule, 2 i 3 czescia byla zapewne do "[gluteus maximus]" bo za duzo gadania, a szkoda, ujawnialy one duzo szczegolow na temat funkcjonowania matrixa pewnie niezbyt duzo osob wie ze 2 i 3 czesc byly krecone jednoczescie oraz to ze keanu reeves nie podpisal umowy na 4 czesc matrixa, dlatego tez zapewne wyjdzie ksiazka.. matrix online wychodzi w 2004 roku... zobaczymy co bedzie dalej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Wlasnie wrocilem z m:r :lol: Film mi sie spodobal. Nie bede sie rozpisywal bo pewnie wszystko byl jush napisane ;> Film obejrzalem w kinie imax ;) Ekran o wysokosci budynku 6 pietrowego (18 metrow) . Ogolnie wgniotlo mnie w fotel (byl zbyt miekki) ;) Kto jeszce nie widzial matrxia 3 to niech idzie do imaxa - robi wrazenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Dużo droższe są bilety niż w normalnym kinie? Bo z checią bym zobaczył jak to wygląda na takim ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 Film jest git, fajnie jest zrobiona inwazja sentinelów i w ogóle Mesjasz prwadzący ludzi "na ślepo" do wolności. Wszystkie części ROX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 dlamnie ten matrix byl troche gorszy od reaktywacji neo praktycznie z nikim nie walszyl a pozostali walili do maszyn (mechy rulez :) ) w 2 co chwile cos sie dzialu a tu zalwazylem ze niektore teksty ich sa poprostu bezsensowne(tak jakby neo byl jakims debilem i nic nie rozumial) nieskumal nawet ze walczy ze shmithem a ten do ciego co chwile mr.anderson,ciekawe kto inny by wiedzial ze tak nazywa sie w matrixsie przeciez w zionie wszyscy do niego neo mowili, a ostatnia scena to brakowalo jedynie powiewajacej amerykanskiej flagi i by zrobilo sie slodko :) jak dlamnie ocena 5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 18 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2003 21 zeta.. ;) http://www.kinoimax.pl/warszawa/news.html?id=100 "Na efekt IMAX składają się: · najlepszej jakości obraz na gigantycznym ekranie (10 razy bardziej wyraźny i cztery razy większy niż standardowy) · niesamowity otaczający ze wszech stron cyfrowy dźwięk (12.000 watt) · unikalne przeżycia · widz czuje się jakby był uczestnikiem wydarzeń, które na ekranie mają miejsce GIGANTYCZNY EKRAN + NAJCZYSTSZY OBRAZ + NAJWIĘKSZEJ MOCY DŹWIĘK " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Film mi się w miare podobał, ale normalka że jak 1-ynka była genialna (chyba według wszystkich których pytałem) to kolejne części musiały być gorsze bo każdy miał kosmicznie wygórowane oczekiwania. Dziwacznie się skończyło, zostawili sobie możliwość kontynuacji filmu. Bo w sumie nie wiadomo czy Neo zginął czy nie, tak namieszali że można to różnie interpretować. A taka kupa forsy kusi każdego, pewnie za 2 - 3 latka obejrzywmy Matrixa-RE*********** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jesli chodzi o widowisko to Matrix 3 napewno nie zawodzi. Warto obejrzec chocby dla samych efektow nie mowiac juz o samej fabule. Moze nie jest ona tak wykrecona jak w jedynce ale nie mozna tego tak porownywac. Jednyka masakrowala pomyslem i fabula, w nastepnych czesciach nie wiele juz moze zaskoczyc.. Ogolnie jak na zakonczenie trylogii to calkiem calkiem. Warto obejrzec chocby dla sceny walki NEO ze Smithem :) Jak dla mnie miazdzy :) i nic jeszcze mnie tak nie zrobilo :) jak wlasnie ta scena , no i super muza :) Ja tam bym polecil :) kazdemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Film mi się w miare podobał, ale normalka że jak 1-ynka była genialna (chyba według wszystkich których pytałem) to kolejne części musiały być gorsze bo każdy miał kosmicznie wygórowane oczekiwania. Dziwacznie się skończyło, zostawili sobie możliwość kontynuacji filmu. Bo w sumie nie wiadomo czy Neo zginął czy nie, tak namieszali że można to różnie interpretować. A taka kupa forsy kusi każdego, pewnie za 2 - 3 latka obejrzywmy Matrixa-RE*********** Neo nie zginął, bo wyrocznia w ostatniej scenie mówi, że go jeszcze zobaczą :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 MI sie podobał film, nawet bardzo.... dużo akcji, jak zwykle super efekty, dla mnie porownywalne do 1 czesci, dwójka była rzeczywiscie kiepska ale Matrix Rewolucje nawet im sie udał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...