Szuwarek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Potrzebuje tani naped DVD zeby od czasu do czasu obejrzec film. Powinien czytac tez nagrywalne DVD i byc jak najtanszy :) Co polecacie bo ja sie na DVD wcale nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Toshiba SD-M1712 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 LiteON... tani, bezproblemowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Toshiba SD-M1712160 zl :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Toshiba SD-M1712 -posiadam i polecam! :) -ewentualnie DVD od LiteOna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Kupisz najtanszy, to bedziesz za jakis czas znowu kupowal. Inwestowac w sprzet optyczny to dobry, bo zazwyczaj jest na lata. Ale jesli chcesz za 1,5-2 lata kupowac nowy to wez co bedzie tansze ;) Sam przychylam sie do Toshiby (super czytniki robia i nadal trzymaja forme ;) ). RE5PECT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 moj soniacz tez nienajgorszy tez dziala ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 grass - sony ? tożto liteon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ja mam hitachi x5 z 98 roku i plytki z filmami jeszcze idealnie czyta :) a i tak na kompie ogladam raz na 2 miesiace bo mam dwa odtwarzacze stacjonarne przy telewizorkach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Zdecydowanie Toshiba SD-M1712. Jedyna jego wada to to,że jest dość głośny przy kopiowaniu niektórych płyt CD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja mam liteona i jest ok. Dobra cena, 2 lata gwarancji, przycisk start na przednim panelu (słucham przez niego cd) i bezproblemowa "kastracja" z mechanizmów kontroli regionalnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Także polecam DVD Lite-on, sam go mam i jest bezproblemowy i tani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 grass - sony ? tożto liteon. ja tam nie wiem pisze sony wykrywa jako sony nawet w biosie melduje sie jako sony wiec dla mnie to sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja mam liteona i jest ok. Dobra cena, 2 lata gwarancji, przycisk start na przednim panelu (słucham przez niego cd) i bezproblemowa "kastracja" z mechanizmów kontroli regionalnej.Chyba go wezme. Możesz napisac na czym polega to wylaczenie blokady regionalnej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Sciągnij program stąd: http://digi.rpc1.org/rpc.htm odpal, wybierz napęd z listy, naciśnij ok - i już. Przywrócenie blokady (w razie konieczności oddania na gwarancje) przebiega tak samo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Zdecydowanie Toshiba SD-M1712. Jedyna jego wada to to,że jest dość głośny przy kopiowaniu niektórych płyt CD. ja tesz to mam i nie narzekam :) przynajmniej sie nie psuje jak lity i lg z tego co widzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Toshiba SD-M1712160 zl :/ ale sie ludzie rozpuscili :lol: :lol: 160 zeta za dvd to juz dla nich za duzo...najlepiej jakbybyly pewnie tansze od FDD....ja swojego Creativa 12x kupilem w 2001 roku za 450zl i to byl jeden z tanszych...tak samo jak nagrywarki...teraz wedlug niektorych nagrywarka za 200zeta to juz za droga...a w tym samym roku (2001) kupilem Creativa 8x CDRW za 800zl! ah...ludziom sie nie dogodzi a wracajac do :lol: :lol: tematu to ta Toshiba lub Liteon beda oki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ja kiedys 486 kupilem za jakies 6000 ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Qrcze u mnie nie maja Lite-onow z tanich tylko LG (za LG nie przepadam ale daja 2 lata gwarancji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a wracajac do :lol: :lol: tematu to ta Toshiba lub Liteon beda oki.. Albo +10zł :D i można brać Pioneer DVD-120 lub 120S (slot-in). Zalety tego drugiego: -cicha praca w trybie silent (DVD x10, CDR x24) -czyta płytki o dowolnym kształcie, w slot można wsadzić płytki 8cm, formatu karty ISO, kształcie serduszka, gwiazdki LOL tak napisali w instrukcji :D . Niestety z tego powodu mechanizm ładujący płytę chodzi nieco ciężej w porównaniu np. do DVD-106. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 LG, i spowalniamy programem hdparm (linux) do x8 i wogole nie slychac, a co do niezAWODNOSCI TO CHODZI U MNIE 2 LATA I BEZ PROBLEMOW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Kupiłem LG jak narazie jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Kupiłem LG jak narazie jestem zadowolony8O 8O 8O daje 3 miechy 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 LiteOn - 24 m-ce gwarancji to wystarczajaco zeby zabic naped :wink: - Teoretycznie czyta tylko DVD-R/RW ale moj (nie wiem czy tak powinno byc) czyta tez +R/RW. Pewnie przeczytalby wszystko co by mu sie wsadzilo na tacke. np.: Gazete Wyborcza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrekth7 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ja mam Toshiba SD-M1712 i jestem zadowolony na max polecam !!!! nie jest drogi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Wie ktos jak ustawic region na 0 w tym dvd model GDR8162B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...