mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 pamiętacie moj stary topic o evanescence? teraz mam zajawkę na within... jest coś w tym stylu w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 eee, serio nikt nie słucha nowych kapelek z gotykiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 within jest gicior evanescence zreszttą też ale jeszcze nie psotkalem sie z niczym podobny chyba że to co było w tamtym opkiu nightwish i nie pamietam co jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 mongo dzieki za tamten topic, bo dzieki niemu rozszerzyly mi sie troche horyzonty :) i zaczalem poszukiwac podobnej muzy Z tych co nie zostaly tu wymienione to polecam jeszcze Lacuna Coil The Gathering Theatre of Tragedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 mongo dzieki za tamten topic, bo dzieki niemu rozszerzyly mi sie troche horyzonty :) i zaczalem poszukiwac podobnej muzy Z tych co nie zostaly tu wymienione to polecam jeszcze Lacuna Coil The Gathering Theatre of Tragedy do tego dodam wyzej wspomnianego nightwisha TA MUZA WYMIATA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 mongo dzieki za tamten topic, bo dzieki niemu rozszerzyly mi sie troche horyzonty :) i zaczalem poszukiwac podobnej muzy Z tych co nie zostaly tu wymienione to polecam jeszcze Lacuna Coil The Gathering Theatre of Tragedy Ja bym jeszcze Moonspell'a dorzucil :wink: UPDATE: Bylbym zapomnial o Anathemie i Therion'ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Artosis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Within fajnie gra ale sie troszke zawiodlem. Uslyszalem MOTHER EARTH gdzies w TV i doznalem niemalze orgazmu ;) wiec poszperalem na mule sciagnalem caly album i .... rozczarowanie. Tylko dwa utwory sa ekstra reszta takie sobie. A juz myslalem ze wiem co chce dostac pod choinke :( Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja jeszcze polecam projekt Avantasia. Avantasia to zbiór największych gwiazd power metalowych z całego świata jest tam sama śmietanka czyli: Kai Hansen, Ernie, Sharon Den Adel, Rob Rock, Andre Matos, Timo Tolkki. No i ta laska z witch bieże w tym udział. Ogulnie bardzo fajny projekt :). Polecam jeszcze odwiedzić tę jest tam mnustwo kapel tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ludzie nie porownujcie nawet takich zespolow jak Lacuna Coil, Anathema, Therion czy Nightwish do tego pop-metalu jakim jest WT i evanescence. Toz to szmira pokroju Britney tylko w pseudo-gotyckim opakowaniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...