sir Afeen Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem podzielić się z modyfikacyjną bracią nowymi doświadczeniami. Malowałem paczkę (godz 22.00) i ... podjechała Policja! 8O Zaczeli mnie i kumpla wypytywać co robimy o tej porze koło szkoły (malowaliśmy w mojej byłej średniej) czy narkotyków nie sprzedajemy (może tylko troche od oparów dziwnie wyglądaliśmy :mrgreen: ) i chyba z 15 minut nam dokumenty sprawdzali. Czad nie? :lol: . Chyba czarny im sie nie podobał :?. Pewnie woleli by szaro niebieską. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem podzielić się z modyfikacyjną bracią nowymi doświadczeniami. Malowałem paczkę (godz 22.00) i ... podjechała Policja! 8O Zaczeli mnie i kumpla wypytywać co robimy o tej porze koło szkoły (malowaliśmy w mojej byłej średniej) czy narkotyków nie sprzedajemy (może tylko troche od oparów dziwnie wyglądaliśmy :mrgreen: ) i chyba z 15 minut nam dokumenty sprawdzali. Czad nie? :lol: . Chyba czarny im sie nie podobał :?. Pewnie woleli by szaro niebieską.Paczka mysle, ze to obudowa. Albo jestem juz za stary albo poprosu inna czesc PL. Wiec moje pytanie: czemu pod szkola malowales "paczke" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Tak paczka to obudowa :) . A w szkole malowalem bo dzięki mojemu kumplowi (zajerestruj sie Korzeń :) ) mialem dostep do calego wartsztatu w mojej bylej średniej szkole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jak widac mendy zawsze tam gdzie nie trzeba ehhhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem podzielić się z modyfikacyjną bracią nowymi doświadczeniami. Malowałem paczkę (godz 22.00) i ... podjechała Policja! 8O Zaczeli mnie i kumpla wypytywać co robimy o tej porze koło szkoły (malowaliśmy w mojej byłej średniej) czy narkotyków nie sprzedajemy (może tylko troche od oparów dziwnie wyglądaliśmy :mrgreen: ) i chyba z 15 minut nam dokumenty sprawdzali. Czad nie? :lol: . Chyba czarny im sie nie podobał :?. Pewnie woleli by szaro niebieską.Paczka mysle, ze to obudowa. Albo jestem juz za stary albo poprosu inna czesc PL. Wiec moje pytanie: czemu pod szkola malowales "paczke" ? Kaeres co będzie jak przekroczysz 2000 postow ?? Ultra uczestnik ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem podzielić się z modyfikacyjną bracią nowymi doświadczeniami. Malowałem paczkę (godz 22.00) i ... podjechała Policja! 8O Zaczeli mnie i kumpla wypytywać co robimy o tej porze koło szkoły (malowaliśmy w mojej byłej średniej) czy narkotyków nie sprzedajemy (może tylko troche od oparów dziwnie wyglądaliśmy :mrgreen: ) i chyba z 15 minut nam dokumenty sprawdzali. Czad nie? :lol: . Chyba czarny im sie nie podobał :?. Pewnie woleli by szaro niebieską.Paczka mysle, ze to obudowa. Albo jestem juz za stary albo poprosu inna czesc PL. Wiec moje pytanie: czemu pod szkola malowales "paczke" ? Kaeres co będzie jak przekroczysz 2000 postow ?? Ultra uczestnik ?? :) Nie :arrow: wszyscy z forum rzuca po 5PLN i Kaeres se wreszcie kupi GF4 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 jest to gdzies podane na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem podzielić się z modyfikacyjną bracią nowymi doświadczeniami. Malowałem paczkę (godz 22.00) i ... podjechała Policja! 8O Zaczeli mnie i kumpla wypytywać co robimy o tej porze koło szkoły (malowaliśmy w mojej byłej średniej) czy narkotyków nie sprzedajemy (może tylko troche od oparów dziwnie wyglądaliśmy :mrgreen: ) i chyba z 15 minut nam dokumenty sprawdzali. Czad nie? :lol: . Chyba czarny im sie nie podobał :?. Pewnie woleli by szaro niebieską.Paczka mysle, ze to obudowa. Albo jestem juz za stary albo poprosu inna czesc PL. Wiec moje pytanie: czemu pod szkola malowales "paczke" ? Kaeres co będzie jak przekroczysz 2000 postow ?? Ultra uczestnik ?? :) Nie :arrow: wszyscy z forum rzuca po 5PLN i Kaeres se wreszcie kupi GF4 :lol: netto czy brutto? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem podzielić się z modyfikacyjną bracią nowymi doświadczeniami. Malowałem paczkę (godz 22.00) i ... podjechała Policja! 8O Zaczeli mnie i kumpla wypytywać co robimy o tej porze koło szkoły (malowaliśmy w mojej byłej średniej) czy narkotyków nie sprzedajemy (może tylko troche od oparów dziwnie wyglądaliśmy :mrgreen: ) i chyba z 15 minut nam dokumenty sprawdzali. Czad nie? :lol: . Chyba czarny im sie nie podobał :?. Pewnie woleli by szaro niebieską.Paczka mysle, ze to obudowa. Albo jestem juz za stary albo poprosu inna czesc PL. Wiec moje pytanie: czemu pod szkola malowales "paczke" ? Kaeres co będzie jak przekroczysz 2000 postow ?? Ultra uczestnik ?? :) Nie :arrow: wszyscy z forum rzuca po 5PLN i Kaeres se wreszcie kupi GF4 :lol: netto czy brutto? :P A co chcesz sobie cos od podatku odliczyc ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a kto zaplaci VAT od wzbogacenia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a kto zaplaci VAT od wzbogacenia ??Jakto kto :?: Obdarowany czyli Kaeres :P W koncu to on sie wzbogaci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Właśnie wróciłem do domu i postanowiłem podzielić się z modyfikacyjną bracią nowymi doświadczeniami. Malowałem paczkę (godz 22.00) i ... podjechała Policja! 8O Zaczeli mnie i kumpla wypytywać co robimy o tej porze koło szkoły (malowaliśmy w mojej byłej średniej) czy narkotyków nie sprzedajemy (może tylko troche od oparów dziwnie wyglądaliśmy :mrgreen: ) i chyba z 15 minut nam dokumenty sprawdzali. Czad nie? :lol: . Chyba czarny im sie nie podobał :?. Pewnie woleli by szaro niebieską.Paczka mysle, ze to obudowa. Albo jestem juz za stary albo poprosu inna czesc PL. Wiec moje pytanie: czemu pod szkola malowales "paczke" ? Kaeres co będzie jak przekroczysz 2000 postow ?? Ultra uczestnik ?? :) Nie :arrow: wszyscy z forum rzuca po 5PLN i Kaeres se wreszcie kupi GF4 :lol: netto czy brutto? :P A co chcesz sobie cos od podatku odliczyc ??? :lol:a co cie to obchodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a co cie to obchodzi :DHmmm.. Moze w Skarbowym pracuje ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jestescie tak dow - cip - ni, ze prawie uwierzylem :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jestescie tak dow - cip - ni, ze prawie uwierzylem :):):)Hmm dowcipni... dowustni ... zalezy jak kto lubi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a co cie to obchodzi :D Hmmm.. Moze w Skarbowym pracuje ?? :lol: Smierdzaca sprawa :wink: ide spac bo jutro 3ba wstac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Jestescie tak dow - cip - ni, ze prawie uwierzylem :):):)Hmm dowcipni... dowustni ... zalezy jak kto lubi :P Zapomniales o trzeciej mozliwosci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 19 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2002 Jestescie tak dow - cip - ni, ze prawie uwierzylem :):):)Hmm dowcipni... dowustni ... zalezy jak kto lubi :P Zapomniales o trezeciej mozliwosci :wink: Widze kolega obeznany w temacie :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Policja szkoda gadac mnie sprawdzaja co drugi dzien :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2002 Policja szkoda gadac mnie sprawdzaja co drugi dzien :evil: Tez juz znasz na pamiec numery boczne okolicznych patroli ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 Jestescie tak dow - cip - ni, ze prawie uwierzylem :):):)Hmm dowcipni... dowustni ... zalezy jak kto lubi :P Zapomniales o trezeciej mozliwosci :wink: Widze kolega obeznany w temacie :lol: :wink: Bez aluzji prosze :? Ogladalo sie czasem filmiki XXX :lol: :wink: (nie zebym sie tlumaczyl, jestem prawidlowo zorientowany, w tym temacie) 8) :) :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...