ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 8) jak w temacie kupilem w tym tygodniu dopiero Epox 8KHA+ wiec jestem ciekawy i to dzieki temu forum namówilem sie na Epox 8KHA+ :o) pozdrowka dla @LL for FORUM :o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 8) jak w temacie kupilem w tym tygodniu dopiero Epox 8KHA+ wiec jestem ciekawy i to dzieki temu forum namówilem sie na Epox 8KHA+ :o)Najszybszy i o największych możliwościach (niekoniecznie OC) jest ostatni 23.14 Dobry jest też 8khal00 oraz 21.16 Pliki bedą pod tymi linkami jakiś czas :wink: Poeksperymentuj i wybierz najlepszy dla siebie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 8) jak w temacie kupilem w tym tygodniu dopiero Epox 8KHA+ wiec jestem ciekawy i to dzieki temu forum namówilem sie na Epox 8KHA+ :o)Najszybszy i o największych możliwościach (niekoniecznie OC) jest ostatni 23.14 Dobry jest też 8khal00 oraz 21.16 Pliki bedą pod tymi linkami jakiś czas :wink: Poeksperymentuj i wybierz najlepszy dla siebie :wink: A jaki jest najlepszy do OC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 A jaki jest najlepszy do OC?Pisząc, że 23.14 nie jest najlepszy do OC miałem na myśli to, że może on być mniej stabilny przy wyższych FSB z powodu obsługi opcji 1T (powyżej FSB=145), a nie każde pamięci to wytrzymają. 21.16 jest OK ale najwydajniejszy to on nie jest. Używam 2314 jest najlepszy, ale niktórzy miewają z nim problemy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 A jaki jest najlepszy do OC?Pisząc, że 23.14 nie jest najlepszy do OC miałem na myśli to, że może on być mniej stabilny przy wyższych FSB z powodu obsługi opcji 1T (powyżej FSB=145), a nie każde pamięci to wytrzymają. 21.16 jest OK ale najwydajniejszy to on nie jest. Używam 2314 jest najlepszy, ale niktórzy miewają z nim problemy :(a mozna tak siakos wyposrodkowac / taki zeby byl szybki, wydajny i stabilny, jak na razie zero o/c na swoim kompie :( tak wiec dla standardu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 a mozna tak siakos wyposrodkowac / taki zeby byl szybki, wydajny i stabilny, jak na razie zero o/c na swoim kompie :( tak wiec dla standardu Do standardu to każdy dobry ale można się pokusić o jakiś oficjalny (nie beta) ze strony Epox'a można zassać, byle był najnowszy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2002 dla mnie najlepszy jest 2314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...