Skocz do zawartości
ST@LOWY SZCZUR

Jaki najlepszy Bios do Epox 8KHA+ ????

Rekomendowane odpowiedzi

8) jak w temacie kupilem w tym tygodniu dopiero Epox 8KHA+  wiec jestem ciekawy i to dzieki temu forum namówilem sie na Epox 8KHA+ :o)

Najszybszy i o największych możliwościach (niekoniecznie OC) jest ostatni 23.14

Dobry jest też 8khal00 oraz 21.16

Pliki bedą pod tymi linkami jakiś czas :wink:

Poeksperymentuj i wybierz najlepszy dla siebie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8) jak w temacie kupilem w tym tygodniu dopiero Epox 8KHA+  wiec jestem ciekawy i to dzieki temu forum namówilem sie na Epox 8KHA+ :o)

Najszybszy i o największych możliwościach (niekoniecznie OC) jest ostatni 23.14

Dobry jest też 8khal00 oraz 21.16

Pliki bedą pod tymi linkami jakiś czas :wink:

Poeksperymentuj i wybierz najlepszy dla siebie :wink:

A jaki jest najlepszy do OC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisząc, że 23.14 nie jest najlepszy do OC miałem na myśli to, że może on być mniej stabilny przy wyższych FSB z powodu obsługi opcji 1T (powyżej FSB=145), a nie każde pamięci to wytrzymają. 21.16 jest OK ale najwydajniejszy to on nie jest. Używam 2314 jest najlepszy, ale niktórzy miewają z nim problemy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisząc, że 23.14 nie jest najlepszy do OC miałem na myśli to, że może on być mniej stabilny przy wyższych FSB z powodu obsługi opcji 1T (powyżej FSB=145), a nie każde pamięci to wytrzymają. 21.16 jest OK ale najwydajniejszy to on nie jest. Używam 2314 jest najlepszy, ale niktórzy miewają z nim problemy :(
a mozna tak siakos wyposrodkowac /

taki zeby byl szybki, wydajny i stabilny, jak na razie zero o/c na swoim kompie :( tak wiec dla standardu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mozna tak siakos wyposrodkowac /

taki zeby byl szybki, wydajny i stabilny, jak na razie zero o/c na swoim kompie :( tak wiec dla standardu

Do standardu to każdy dobry ale można się pokusić o jakiś oficjalny (nie beta) ze strony Epox'a można zassać, byle był najnowszy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...