WRX Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Wczoraj na stronie DangerDen pojawil sie nowy blok na CPU http://www.dangerden.com/images/rbx/Danger...n_RBX_final.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Wlasnie przegladalem forum overclockers.com i toczy sie tam dyskusja w jakim stopniu blok DD wykorzystuje pomysly Cathara http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.p...threadid=243848 kiedy uswiadomilem sobie ze pomysl z wymiennymi podkladkami pod dysze wlotowa pojawil sie kilka dni wczesniej w bloku Nukleon 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Nie, no raczej DD nie zerznal pomyslu od Mate'a :) Polaczenie WW i Cascade (oba z tego co pamietam to produkcje Cathara). Pomysl raczej srednio oryginalny, Mimo wszystko konstrukcja calkiem ciekawa, ale nie jestem pewien (zgadywanka) czy bedzie lepsza od Cascade. Raczej nie. BTW - zwroccie uwage na dlugosc finow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 jak dla mnie to slaby pomysł, mało czytelne te zdjecia, ale wydaje sie ze dan znowu nie zachwyca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja taką konstrukcję opisywałem wcześniej jako możliwe usprawnienie Nuke'a. Goście albo mają takie same pomysły, albo czytają forum z MCS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 bloczki DENa ogólnie nie są zbyt wydajne trzeba przyznać, od jakiegoś czasu suną na renomie.... na szczęście nawet nasz nukleon wyprzedzil nowy pomysł nieszczęsnika ;p brrr az strach pomyslec co dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co)v(bat Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Jak dla mnie Denger Den jest świetną firmą. Odebrałem niedawno dwa jego bloki. Wcześniej posiadałem Nukleona (uważam go nadal za najlepszy polski blok). Jeśli chodzi o jakość wykonania to rodzime produkty jeszcze odstają. Bardzo jestem ciekawy owego testu bloków, o którym dość dużo się pisało na tym forum. Niektóre wypowiedzi są bardzo butne i ciekawe czy znajdą odzwierciedlenie w wynikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 i tak wole swojego maze'a 4 :P - nie przekonuje mnie ksztaltem parówowym ten nowy blok , aczkolwiek kto wie jaka moze miec wydajnosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...