daar Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Witam. Mam oryginalna karte ATI i zainstalowałem do niej catalysty 3.9 ze strony ATI. W gierce na teksturach zaczęły sie pojawiać jakieś błyski i migotania. Najbardziej widoczne są na ziemi. Karta nigdy nie była kręcona, poprzednie stery odinstalowałem przed zainstalowaniem nowych. Dzieje sie tak w Open GL jak i w D3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Sprawdz na poprzednich wersjach, jezeli zalezy ci na tej grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Wróciłem do cat 3.7 Okazało sie, że nie tylko ja i nie tylko na 9500pro, wystepują błędy tekstur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co)v(bat Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Oj ATI już nie błyszczy. Szkoda, że tak powściągliwi i małokrytyczni są posiadacze RADEON'ów w stosunku do ATI. Jak NV dawało ciała to wiele zgryźliwych postów można było przeczytać zaś wobec ATI wszyscy są jakby delikatniejsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Oj ATI już nie błyszczy. Szkoda, że tak powściągliwi i małokrytyczni są posiadacze RADEON'ów w stosunku do ATI. Jak NV dawało ciała to wiele zgryźliwych postów można było przeczytać zaś wobec ATI wszyscy są jakby delikatniejsi. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia na zadany temat, to się nie wpier... , zrozumiałeś? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Olo zapodal najlepsze drivery do kart graficznych ktore wspolpracuja z FB najlepiej, czyli : NVIDIA Sterownik ekranu wersja: 45.33 Data wydania: 9 pazdziernik, 2003 ATI Catalyst 3.7 Wersja sterownika: 6.14.10.63787-93-030812a1-010735c Gdy masz problemy z grafika lub tez chcesz owych uniknac zainstaluj wyzej wymienione. Dodam tylko ze takie przeklamania textur pojawialy sie na 3.8 (referencyjnych i Omegach) a takze na przecieknietych Omegach opartych na cat. 3.9. Tutaj masz link do postu na UBIkacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co)v(bat Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Oj ATI już nie błyszczy. Szkoda, że tak powściągliwi i małokrytyczni są posiadacze RADEON'ów w stosunku do ATI. Jak NV dawało ciała to wiele zgryźliwych postów można było przeczytać zaś wobec ATI wszyscy są jakby delikatniejsi. Jeżeli nie masz nic do powiedzenia na zadany temat, to się nie wpier... , zrozumiałeś? :evil: Twoja wypowiedź świadczy wyłącznie o tobie. Idiota, cham i prostak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 To co Ci chciałem przekazać, już czytałeś, ale chyba nie zrozumiałeś: wczytaj sie w treść i nie zaśmiecaj postów pezproduktywnymi tekstami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co)v(bat Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ...daar ...jeśli ci przeszkadzał mój post to wystarczyło kulturalnie zwrócić mi uwagę. By ci sprawić przyjemność wykasowałbym go. Zrozumiałem zaś jedno... że chamstwo i prostactwo w tym kraju jest zbyt silne by z nim walczyć. Trzeba je zaakceptować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...