szpak Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 jak myslicie warty jest zachodu ten monitor ?? musze cos kupic plaskiegi i w miere dobrego a ten mail byc alternatywa dla LG Flatrona 700P a moze macie jakis inny pomysl na minitor mam 850 zł no i allegro ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 seria "P" to bardzo dobre monitory..ja ma w robocie 109P Brilliance i parametry ma wypas... tak, ze polecam... BTW. jak tam biosik do twojego szafirka? przydal sie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 hmm no tu jest link do tego monitora i jest chyba dziwnie tanie co ? http://allegro.pl/show_item.php?item=17638395 a bios wgralem swoj problem byl w tym ze program do flashowania zle dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no bo jest uzywany.. :) cena spoko... ale ja jestem z tych, co to uzywanych monitow nie kupuja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 LG flatrona ten philips bije w każdej dziedzinie :!: mam i mogę śmiało polecić bo jest zaje... yy, tzn jest super. kolory nie do przebicia no i light frame 3 który zawaliście podbija kolory w filmach, grach i na zdjęciach - bez tego nie gram już. zawalicho monit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Mam Brilliance 107MP (4-letni). Jeśli to podobne modele (M to chyba tylko bzyczki po bokach i mikrofon) to miałbym parę zastrzeżeń niestety. Jesli to całkiem inne monitory to sorry za zamieszanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja mam 107T a nie P ale powiem że monitor rzeczywiście jest super, nie wyobrażam sobie żadnej gry bez włączonej funkcji Light Frame 3, kolory są bardziej żywe i lepiej nasycone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 no to chyba go kupie jeszcze dobrze w necie poszukam o nim ale jak macie takie dobre zdanie o tych monitorach to powinno byc ok .. zlezy mi aby byl tani bo zabieram kompa na studia a do domu musze jakis kupic tani ale dobry ?( ale monitor pojedzie ze mna bo w domu 15" :P )szkoda ze nikt nie ma takiego modelu dokladnei i sie nie wypowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jak to nie ?? PHILIPS 107P4 , Light Frame 3 Brilliance. Przecież pisałem że mam taki. Starsze modele nie miały chyba kineskopu Brilliance, oczywiście całkowicie płaski. to musi być dokładnie ten sam. wspominałem o 3 letniej gwarancji ?? słabsze modele mają 1 rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 no wlasnie na tego nie ma gwarancji juz wiec to chyba nie jest taki chodzi mi wlasnie o ta 4 ktora jest po "P" bo sa modele z 2 i one sa chyba slabsze ale no za ta kase to chyba kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Philips 107P10 taka jest dokladna nazwa zastanawia mnie dlaczego wszedzie w necie pisze o p40 p20 a o tym tak kiepsko moze jakas okrojona wersja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...