Kost@k Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 szukaczka nic nie znalazla , a mam dylemat - musze jakas waterpump zaqpic , bo aquael 700l/h mi umiera :roll: pytanie brzmi : kto sie z tym spotkal i jak to chodzi? :? wygladem barrrrrrdzo podobne do eheima , a model HX6520 ma takie parametry (w nawiasie HX6530): - moc 35W (50W) - wydajnosc 1000 l/h (1750 l/h) - wysokosc pompowania 1,6m (2,3m) - cena 82 zeta (125 zeta) ktore lepsze o ile wogole dobre? nic nie wiem o tych pompkach i nigdzie mi sie nie udalo znalezc nic poza tym , ze to jest podobno jakis klon eheima prosze o opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Glosna , i za duzo W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 czyli bedzie robic za grzalke wody? :? a glosnosc - bardzo glosna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Za ta cene polecam Hydor Seltza L30 mam cos takiego i jestem zadowolony (1200l/h 1,98m 27W) Co do ciszy to jest rzecz wzgledna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 a jak tam jestz cisza w tym hydorze? zalezy mi np glownie na ciszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ja tam na moja hailea HX6520 nie narzekam, wody mi nie grzeje, o czym swiadcza dosc niskie jak na tak zintegrowany zestaw WC temperatury, mianowicie 2.2 GHz @ 1.65V 41C przy temp otoczenia 24C, a w obudowie 34C. Pompka owszem z poczatu byla slyszalna, ale od momentu kiedy to nasmarowalem panewki smarem mineralnym i wszystko sie ze soba spasowalo, to zaglusza ja wentylator na chlodnicy latajacy @7V, wentylator halasuje poniewaz kiedys urwala mi sie lopatka wirnika i ja kleilem poxipolem. Wracajac do pompy, jest ona dosc wydajna i do 3 blokow mi w zupelnosci wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...