Bubby Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Czy jest jakis program z funkcjami "Pupitu zdalnego" od WinXP, alr taki aby dzialal na MAC-X i kontrolowal WinXP. Czemu pytam? Studiuje w Wyzszej Szkole Sztuk Wizualnych i Nowych Mediow. Zajecia mam od razna do wiczora, ale w ciagu dnia jest po dwie przerwy o dlugosci nawet 2 godzin. Nie ma sensu abym wracal sie do domu aby zerknac co i jak sie sciaga. Fajnie bylo by miec jakis programik do sterowania kompem na odleglosc, ale w szkole sa wylacznie MAC-'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 No ja też byłbym miał to pytanie ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Heh.... wydaje mi sie, ze nie ma pulpitu zdalnego na Maca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Heh.... wydaje mi sie, ze nie ma pulpitu zdalnego na Maca :(Ostatnio mój kolega z roku zrobił taki numer. Skopiował całe Win98SE na CD-R ze swojego dysku, nagrał na dysk MACa w szkole i uruchomił WinShit na MACu w oknie. I to działało. Mógł normalnie pracować na MACu, a w okienku miał Win98SE które poprzez DC++ ściągało mu filmy. Może by tak podobny manewr zastosować, tylko żeby jeszcze jakiś PeCetowy program do kontroli zdalnej był by potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 program powinienes miec na plytce z XP, ale nie pamietam jak sie nazywa:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Jest takie cos jak rdesktop - www.rdesktop.org. Rdesktop potrafi gadac z serwerem terminalowym Windows. Zdalny pulpit w Windows XP to zwykle Terminal Services obciete do obslugi tylko jednego uzytkownika w danym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Oczywiście że jest cóś takiego, nazywa sie VNC http://www.fan.gr.jp/~sakai/vnc.html http://www.realvnc.com/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...