Skocz do zawartości
przeciwnik

Jaki procek bedzie lepszy ?

Rekomendowane odpowiedzi

mam zamiar wymienić swojego Athlona xp 1700 dlt3c bo mam z nim kłopoty. Panowie którego procka kupić w cenie około 300 zł: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=17428820

lub:

http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=17259020

Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 .

Obywatel Krostry chyba jest godny zaufania ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam krostry jast jak najbardziej GODNY ZAUFANIA rano o 10 wysłałem kase przez bank a o 16 już mi wysłał procesor (klocek dla kumpla) nigdy z lepszym gościem na allegro nie robiłem interesów a i on mówi że te klocki sie kręcą na 2700+ nie prawda bez problemu miałem ponad 23xx mhz a to jakieś at 3000+ gości jest naprawde zaj****sty mówie ci jak procesor to tylko u niego 100% polecam POPROSTU FULL WYPAS!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 .

sory że nie odpowiedziałem ci na petanko ja na slotecu kumpla nic nie zmieniałem tylko dałem mnożnik fsb na 166 i 2600 wykrył jak złoto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory że nie odpowiedziałem ci na petanko ja na slotecu kumpla nic nie zmieniałem tylko dałem mnożnik fsb na 166 i 2600 wykrył jak złoto

a on jakiego proca ma ? 2000 xp ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Syry że nie odpowiedziałem na pytanko ja na soltecu kompla zmieniłem mnożnik z 133 na 166 i 2600+ wykrywał jak złoto !!!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Syry że nie odpowiedziałem na pytanko ja na soltecu kompla zmieniłem mnożnik z 133 na 166 i 2600+ wykrywał jak złoto !!!!! :D

twój kolega ma Athlona xp 2000 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a on jakiego proca ma ? 2000 xp ?

dokładnie athlon 2000+ z aukcji mowie ci nie będziesz żałował na 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przekroczeniu 1.85v wystrzeliwują stabilnie ponad 2100MHZ dając w ten sposób współczynnik 2700+ i więcej, wszystko uzależnione jest od klasy płyty, zasilacza i oczywiście chłodzenia

Tak napisał krostry na allegro. Użył on słowo wystrzeliwują co podkreśla to że jest to super extra wynik. Ja na moim pocku (również Atholn 2.0Xp+) na napięciu 1,7 V mam 2212 MhZ, a nie jest on raczej z seri super extra podkrecających się.

To tak tylko na marginesie, a co do procków to bierz tego AIXIB :wink: i napisz nam jak się kręci (oczywiście nie chodzi tutaj o max podkręcanie 8) , jak ty to nazywasz :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...