przeciwnik Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 mam zamiar wymienić swojego Athlona xp 1700 dlt3c bo mam z nim kłopoty. Panowie którego procka kupić w cenie około 300 zł: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=17428820 lub: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=17259020 Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 . Obywatel Krostry chyba jest godny zaufania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Witam krostry jast jak najbardziej GODNY ZAUFANIA rano o 10 wysłałem kase przez bank a o 16 już mi wysłał procesor (klocek dla kumpla) nigdy z lepszym gościem na allegro nie robiłem interesów a i on mówi że te klocki sie kręcą na 2700+ nie prawda bez problemu miałem ponad 23xx mhz a to jakieś at 3000+ gości jest naprawde zaj****sty mówie ci jak procesor to tylko u niego 100% polecam POPROSTU FULL WYPAS!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 wiec zielone athlony z tym tygodniem zajebisie sie kreca ..mozesz nawet kupic xp1700 i podkrecic do 2.3 2.4 ghz wiec good luck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 . Obywatel Krostry chyba jest godny zaufania ? sory że nie odpowiedziałem ci na petanko ja na slotecu kumpla nic nie zmieniałem tylko dałem mnożnik fsb na 166 i 2600 wykrył jak złoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 . Obywatel Krostry chyba jest godny zaufania ? sory że nie odpowiedziałem ci na petanko ja na slotecu kumpla nic nie zmieniałem tylko dałem mnożnik fsb na 166 i 2600 wykrył jak złoto a on jakiego proca ma ? 2000 xp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 . Obywatel Krostry chyba jest godny zaufania ? Syry że nie odpowiedziałem na pytanko ja na soltecu kompla zmieniłem mnożnik z 133 na 166 i 2600+ wykrywał jak złoto !!!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 . Obywatel Krostry chyba jest godny zaufania ? Syry że nie odpowiedziałem na pytanko ja na soltecu kompla zmieniłem mnożnik z 133 na 166 i 2600+ wykrywał jak złoto !!!!! :D twój kolega ma Athlona xp 2000 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Nie interesuje mnie max podkręcanie procesora ale jedynie żeby chodził jako Athlon XP 2600 . Obywatel Krostry chyba jest godny zaufania ? sory że nie odpowiedziałem ci na petanko ja na slotecu kumpla nic nie zmieniałem tylko dałem mnożnik fsb na 166 i 2600 wykrył jak złoto a on jakiego proca ma ? 2000 xp ? dokładnie athlon 2000+ z aukcji mowie ci nie będziesz żałował na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 przekroczeniu 1.85v wystrzeliwują stabilnie ponad 2100MHZ dając w ten sposób współczynnik 2700+ i więcej, wszystko uzależnione jest od klasy płyty, zasilacza i oczywiście chłodzenia Tak napisał krostry na allegro. Użył on słowo wystrzeliwują co podkreśla to że jest to super extra wynik. Ja na moim pocku (również Atholn 2.0Xp+) na napięciu 1,7 V mam 2212 MhZ, a nie jest on raczej z seri super extra podkrecających się. To tak tylko na marginesie, a co do procków to bierz tego AIXIB :wink: i napisz nam jak się kręci (oczywiście nie chodzi tutaj o max podkręcanie 8) , jak ty to nazywasz :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...