Skocz do zawartości
nrl

Porażka ATI ... ala artih (Panasonic)

Rekomendowane odpowiedzi

to sa debile... Jest Herca 9800Se AIW na PCB 256bit i 100% modowalny... Idealna karta do modów koleś przerobił na 9800 i podkrecił do 480/720... na pamieciach Samsunga 3,3ns karta kosmos! za jedyne 1250zł mozna dostac w jedym ze sklepów z KRK no ale wiecie jak ktoś sie sugeruje takim serwisem benchmark.pl to sie nie dziwie ze takie lolki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z ką ja go znam :lol: (galaxy_938) :lol:

http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2111

neo_matrix -> dokładnie karta graficzna (gf4mx przyp. kucyk) bleee jak juz chcesz mała kasę wydać na grafę to kupo GForce 5200 z Prolinka Ultimate jakieś 300 zł powinno kosztowac a jak ją podkręcisz tak jak ja to jest wypas i do tego DX9 itd.  

Ja mam taką i powiem że za te pieniądze jest warta tego

galaxy_938Do jakiej częstotliwości durony chodzą na podwójnej magistrali ?

galaxy_938Nie, słyszałem, że durony chodza na podwójnej magistrali FSB o częstotliwości 100mhz i mają np. mnożnik 5@100x2 = 1000mhz

galaxy_938Mam takie pytanko czy dureń na vice city przy pamięci L2 128kb siadnie ?

ALE LOLE :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

infopc...

Lolowaty serwis, lolowaci userzy na forum...

jak coś ci lezy na wątrobie to zapraszam do nas, a nie za plecami mnie tutaj oczerniasz, moze troche odwagi osobistej
Dzięki, ale jak patrze na poziom wiedzy prezentowany na waszym forum to mi się radiatory na pamięciach odklejają, a tego testu radków 9600pro i wynikach w 3dm01 na poziomie 7000k nie zapomne temu lolowatemu serwisowi do końca życia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytalem calosc i powiem, ze nic wiecej nei napisze bo szkoda mi klawiatury. :lol:

Heehhehe

Co jest kufa, leży ci coś na wątrobie to zapraszamy na forum loleinfo.pl, może troche więcej odwagi, a nie tak za naszymi [gluteus maximus]mi tzn plecami :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytalem calosc i powiem, ze nic wiecej nei napisze bo szkoda mi klawiatury. :lol:

Heehhehe

Co jest kufa, leży ci coś na wątrobie to zapraszamy na forum loleinfo.pl, może troche więcej odwagi, a nie tak za naszymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> tzn plecami :twisted:

to do mnie czy kolo mnie??

chodzilo mi o temat z linku a nie o TEN temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heehhehe

Co jest kufa, leży ci coś na wątrobie to zapraszamy na forum loleinfo.pl, może troche więcej odwagi, a nie tak za naszymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> tzn plecami :twisted:

to do mnie czy kolo mnie??

chodzilo mi o temat z linku a nie o TEN temat.

No ale mi też chodziło o temat z linku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu się zacznie , zlezą się tutaj z tamtego forum i będzie kolejna bezsensowna bitwa na słowa ehhh :(

Ale niestety po przeczytaniu kilkunastu postów trudno nie zgodzić się z opiniami powyżej.

Racja, racja...

Może najlepiej było by wywalić topic...

Przynajmniej spokój będzie, a te LOLe z info dalej będą kąpać się w swojej ciemnocie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczytalem sobie i wymiekam, tak nawiasem moje ulubione polskie forum to wlasnie na tweak.pl, zawsze czegos sie dowiem; na frazie sa zawsze szybko i czesto newsy choc ostatnio zagladam na twojepc.pl tez

mala podpowiedz do tweak`a: wiecej artow i newsow i mamy najlepszy polski serwis z the best forum

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi