nrl Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?p=19764#19764 Bez komentarza 8O Przeczytajcie wszystko :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 infopc... hmmm... o ile się nie myle to to samo infopc co zrobiło testy ATI9600pro, gdzie karta zdobyła 7000 w 3dmarku01... Lolowaty serwis, lolowaci userzy na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ręce mi opadają, w takich momentach nie chce sie żyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Hehe nVidia rules !!! no i PIII oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 to sa debile... Jest Herca 9800Se AIW na PCB 256bit i 100% modowalny... Idealna karta do modów koleś przerobił na 9800 i podkrecił do 480/720... na pamieciach Samsunga 3,3ns karta kosmos! za jedyne 1250zł mozna dostac w jedym ze sklepów z KRK no ale wiecie jak ktoś sie sugeruje takim serwisem benchmark.pl to sie nie dziwie ze takie lolki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 z ką ja go znam :lol: (galaxy_938) :lol: http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 z ką ja go znam :lol: (galaxy_938) :lol: http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2111 neo_matrix -> dokładnie karta graficzna (gf4mx przyp. kucyk) bleee jak juz chcesz mała kasę wydać na grafę to kupo GForce 5200 z Prolinka Ultimate jakieś 300 zł powinno kosztowac a jak ją podkręcisz tak jak ja to jest wypas i do tego DX9 itd. Ja mam taką i powiem że za te pieniądze jest warta tego galaxy_938Do jakiej częstotliwości durony chodzą na podwójnej magistrali ? galaxy_938Nie, słyszałem, że durony chodza na podwójnej magistrali FSB o częstotliwości 100mhz i mają np. mnożnik 5@100x2 = 1000mhz galaxy_938Mam takie pytanko czy dureń na vice city przy pamięci L2 128kb siadnie ? ALE LOLE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 infopc... Lolowaty serwis, lolowaci userzy na forum... jak coś ci lezy na wątrobie to zapraszam do nas, a nie za plecami mnie tutaj oczerniasz, moze troche odwagi osobistej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 infopc... Lolowaty serwis, lolowaci userzy na forum... jak coś ci lezy na wątrobie to zapraszam do nas, a nie za plecami mnie tutaj oczerniasz, moze troche odwagi osobistejDzięki, ale jak patrze na poziom wiedzy prezentowany na waszym forum to mi się radiatory na pamięciach odklejają, a tego testu radków 9600pro i wynikach w 3dm01 na poziomie 7000k nie zapomne temu lolowatemu serwisowi do końca życia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 przeczytalem calosc i powiem, ze nic wiecej nei napisze bo szkoda mi klawiatury. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 przeczytalem calosc i powiem, ze nic wiecej nei napisze bo szkoda mi klawiatury. :lol:Heehhehe Co jest kufa, leży ci coś na wątrobie to zapraszamy na forum loleinfo.pl, może troche więcej odwagi, a nie tak za naszymi [gluteus maximus]mi tzn plecami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 przeczytalem calosc i powiem, ze nic wiecej nei napisze bo szkoda mi klawiatury. :lol:Heehhehe Co jest kufa, leży ci coś na wątrobie to zapraszamy na forum loleinfo.pl, może troche więcej odwagi, a nie tak za naszymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> tzn plecami :twisted: to do mnie czy kolo mnie?? chodzilo mi o temat z linku a nie o TEN temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 przeczytalem calosc i powiem, ze nic wiecej nei napisze bo szkoda mi klawiatury. :lol:Heehhehe Co jest kufa, leży ci coś na wątrobie to zapraszamy na forum loleinfo.pl, może troche więcej odwagi, a nie tak za naszymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> tzn plecami :twisted: to do mnie czy kolo mnie?? chodzilo mi o temat z linku a nie o TEN temat. No ale mi też chodziło o temat z linku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 .........No ale mi też chodziło o temat z linku... a to przepraszam bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 na tym forum pisza same "asy" ze sklepow komputerowych i hipermarketow (dzial - komputery ) :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 I znowu się zacznie , zlezą się tutaj z tamtego forum i będzie kolejna bezsensowna bitwa na słowa ehhh :( Ale niestety po przeczytaniu kilkunastu postów trudno nie zgodzić się z opiniami powyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 I znowu się zacznie , zlezą się tutaj z tamtego forum i będzie kolejna bezsensowna bitwa na słowa ehhh :( Ale niestety po przeczytaniu kilkunastu postów trudno nie zgodzić się z opiniami powyżej. Racja, racja... Może najlepiej było by wywalić topic... Przynajmniej spokój będzie, a te LOLe z info dalej będą kąpać się w swojej ciemnocie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 poczytalem sobie i wymiekam, tak nawiasem moje ulubione polskie forum to wlasnie na tweak.pl, zawsze czegos sie dowiem; na frazie sa zawsze szybko i czesto newsy choc ostatnio zagladam na twojepc.pl tez mala podpowiedz do tweak`a: wiecej artow i newsow i mamy najlepszy polski serwis z the best forum pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...