stranger Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 jest jakies oprogramowanie ktore po zainstalowaniu pokazuje w trayu czy jestem polaczony z netem, natknal sie moze ktos z was no cos takiego? leczy mnie czasem przerwa w necie u mnie, pisze na gg cos a okazuje sie ze nie mam polaczenia od 3 min, wrrrrrr...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a standardowy programik z windowsa nie pokazuje???? u mnie zawsze pokazuje... i na win9x i na NT... na linuxie tez mialem ikonke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a standardowy programik z windowsa nie pokazuje???? u mnie zawsze pokazuje... i na win9x i na NT... na linuxie tez mialem ikonke On pokazuje tylko przy całkowitym odcięciu netu, w przypadku gdy np. netu nie ma, a lan działa zachowuje sie tak jak by net cały czas był(bo w sumie jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no ale ja mam bezposrednie polacznie do netu... to ja udostepniam ;-) w pytaniu nie bylo konkretnie okreslone o jakie polaczenie internetowe chodzi poza tym przy problemie z GG mozna uzyc mirandy + plugin GG... powiadomi cie, ze nie ma poalcznia z netem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Tak, tylko reflex GG przypomina reflex 90 letniej staruszki.... GG potrafi mi pokazwac, ze jest polaczone jeszcze z dobra minute czy dwie po tym jak polaczenia juz nie ma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ale ja mowie o mirandzie nie gg... tam sprawdza polaczenie i cie poinformuje czy widomosc dojdzie czy nie... podobnie jest z konnektem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...