XeNoN Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Wie ktoś czy istnieje program który może wyciszyć słowa z piosenki żeby sama melodia tylko została, potrzebuje do roty(może ktoś przypadkiem ma melodie to byłoby prościej). Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 cool edity np pr0 2 tylko jak jest dzwiek w 5.1 np czasem zostaja slowa zalezy z czego chcesz usunac ? najlepiej z stereo i mozna miec sample :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 dzieki :-) mam juz Cool Edit pro 2 i mozesz mi powiedziec jak sie nazywa ta opcja bo tak srednio sie w tym progsie orientuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Także Magix Music Maker 6 ma taka opcje, sprawdz w pomocy pod karaoke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 nie ma tego zainstalowanego teraz ale bylo chyba cos efects>stereo> nie pamietam poprobuj wszystkiego ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 :!: Vocal Remover - byl jako plugin do Winampa, jako odrebny program itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 :) :) Ja to skądś znam... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=314...ocal+usun%B1%E6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...