fit Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 facet z zoosfery sie nie odzywa, w discotechu maja tylko pelne pompki a ja chce compacta.... HEEELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 http://www.zoosfera.pl/index.html a czemu nie tutaj? ceny maja lepsze niz w www.eheim.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 no napisalem ze sie zoosfera nie odzywa - odezwala sie ale pszyszly tydzien najwczesniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 A czy moze ktos cos wiecej napisac o tej pompce, bo myslalem nad zakupem owej ale sie waham :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Qrde, ja się waham pomiędzy PH 802, MJ1000 a właśnie Compakcikiem 1000. Mało o nich słyszałem opini. Właściwie to tylko jedną, ale była pozytywna(gdzieś na forum jest). Czy w zoosferze można kupić tę pompkę pewnie(znaczy się, czy to dobry sklep??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...