Skocz do zawartości
andrzej17

Rekord napięcia!!!

Rekomendowane odpowiedzi

na zasilkach wyraznie pisze codEgen wiec nierozumiem grzesiu o co ci chodzi :? looknij na strone producentahttp://www.codegen.pl/

A ja nie rozumiem o co Ci chodzi?

A i jak piszesz kogoś imię to pisz je z wielkiej litery - to tak na przyszłość :wink:

Pozdro. i czekam na odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na zasilkach wyraznie pisze codEgen wiec nierozumiem grzesiu o co ci chodzi :? looknij na strone producentahttp://www.codegen.pl/

A i jak piszesz kogoś imię to pisz je z wielkiej litery - to tak na przyszłość :wink:

no i masz prawo nie rozumiec :lol: nie zwracalem sie do Ciebie tylko do "grzesia" (taka ksywka rowniez z malej litery) wyraznie to zreszta w swoim poscie zaznaczylem (grzesiu a Grzechu chyba widac roznice nieprawdaz??) tylko gdy ja pisalem posta (nie cytowalem bo cos sie walilo) on musial kapnac sie jaki blad popelnil i go wywalil a ja w tym czasie wyslalem :).

Ale zebys mial pelny obraz tego o czym mowil grzesiu powiem tak: zwracal nam uwage ze przekrecamy nazwe codegen ze niby codegen to nie codEgen tylko codgen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic wielkigo te napiecia ja zamiast 12 mam 11.04 i komp jeszcze w miare stabilny teraz szukam sobie zasiłki ale nie wiem jaką <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> miałem ostatnio mode coma 250 z wiatrakiem 13cm kosztował 300zł i napiecie 11.53 to już nie wiem za czym mam sie rozglądać no ale 9 wiatraków w budzie i wszysko wykrecone pewnie robi swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i masz prawo nie rozumiec :lol: nie zwracalem sie do Ciebie tylko do "grzesia" (taka ksywka rowniez z malej litery) wyraznie to zreszta w swoim poscie zaznaczylem (grzesiu a Grzechu chyba widac roznice nieprawdaz??) tylko gdy ja pisalem posta (nie cytowalem bo cos sie walilo) on musial kapnac sie jaki blad popelnil i go wywalil a ja w tym czasie wyslalem :).

Ale zebys mial pelny obraz tego o czym mowil grzesiu powiem tak: zwracal nam uwage ze przekrecamy nazwe codegen ze niby codegen to nie codEgen tylko codgen

teraz rozumiem. Na forum ludzie różnie się do mnie zwracają więc stąd mój post.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam a u mnie wsyztskie napiecia sa "piekne" na IMPET 300 W hehe :

+ 5 V - 4.78 V

+ 12V - 13,01 V

- 12V - -13,42V

- 5 V - -5,79 V

a vcore skaczemi miedzy 1.74-1.79 V bez przewy :P

i co wy na to??

ja tak mam od poltora roku ale moze jeszcze dzisiaj kupie nowy zasilacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rekord to chyba mojego nie widziałeś

Dołączona grafika

kartę graficzną jeszcze podkręcę ale procek już niechce iść

gdzie znalazłeś taką fajna skórke do wndy mógłbyś mi ją podesłać lub dać adres xenik@interia.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest taka sytucja: podkrecam procka do 2450MHz i looz jest dopuki nie podkrece karty. Podkrecam karte do 270MHz 3dmark przechodzi natomiast jak podkrece do 275 to juz są restarty. Procka podkrece do 2250MHz to wtedy grafe moge moge wykrecic do 275 i nie ma zwisów. Mysle ze to zasilacz ale nie jestem pewien . Zasilka to Megabajt 350W ale napiecie 5v trzyma na 4.97V i tego nie rozumiem napiec trzyma a komp przy w/w przypadku wiesza sie ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buzzy daj sobie 2-2-2-6 pamięci, a będzie 1-2 % wszystko wydajniej chodzić. :)

Mam w tej chwili Codegena 400W (po awarii połowy sprzętu nie było mnie stać na nic innego), niby trzyma dobrze napięcia, ale powyżej 2.2 GHz grafa wali artefaktami = +3.33 jest bardzo niestabilne. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...