andrzej17 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Do takich napięć prowadzą "markowe" zasilacze,w moim przypadku to IMPET 300w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Do takich napięć prowadzą "markowe" zasilacze,w moim przypadku to IMPET 300w. Tzn do jakich bo forki jakos niewidze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej17 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 zobacz na 5v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Jaka nędza... Tak delikatnie mówiąc to nie wiem z czego się cieszysz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja kiedys na codegenie mialem 4.57V 8O 8) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej17 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ostatnio przez codeshita 400w kumplowi caly sprzet poszedl sie jebac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 sam mam nie lepsze 5V i jakos wszysko dziala jeszcze ale juz sie szykuje buda z zasilka chieftek 420W :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 impet=codegen wiem bo mam ten wynalazek ale przynajmniej nie mam takich tragicznych napięć :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 5V @ 3.9V na codegenia i epoxie 8k7a+ z athlonem 1.33- postowalo do biosu i zwiech, gasniecie wytrzymalo 2-3x i padlo (codegen <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnol) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 na zasilkach wyraznie pisze codEgen wiec nierozumiem grzesiu o co ci chodzi :? looknij na strone producenta http://www.codegen.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A co to za Vcore?? 8O Tylko nie mow, ze miales ustawione na 2,4V?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 JA na moim podoFEELu jak usawie wysokie vcore to mam napięcie na 5v- 4,7 a na 3,3v - 3,1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 rekord to chyba mojego nie widziałeś kartę graficzną jeszcze podkręcę ale procek już niechce iść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 na zasilkach wyraznie pisze codEgen wiec nierozumiem grzesiu o co ci chodzi :? looknij na strone producentahttp://www.codegen.pl/A ja nie rozumiem o co Ci chodzi? A i jak piszesz kogoś imię to pisz je z wielkiej litery - to tak na przyszłość :wink: Pozdro. i czekam na odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 na zasilkach wyraznie pisze codEgen wiec nierozumiem grzesiu o co ci chodzi :? looknij na strone producentahttp://www.codegen.pl/A ja nie rozumiem o co Ci chodzi? A i jak piszesz kogoś imię to pisz je z wielkiej litery - to tak na przyszłość :wink: Pozdro. i czekam na odpowiedź no i masz prawo nie rozumiec :lol: nie zwracalem sie do Ciebie tylko do "grzesia" (taka ksywka rowniez z malej litery) wyraznie to zreszta w swoim poscie zaznaczylem (grzesiu a Grzechu chyba widac roznice nieprawdaz??) tylko gdy ja pisalem posta (nie cytowalem bo cos sie walilo) on musial kapnac sie jaki blad popelnil i go wywalil a ja w tym czasie wyslalem :). Ale zebys mial pelny obraz tego o czym mowil grzesiu powiem tak: zwracal nam uwage ze przekrecamy nazwe codegen ze niby codegen to nie codEgen tylko codgen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 nic wielkigo te napiecia ja zamiast 12 mam 11.04 i komp jeszcze w miare stabilny teraz szukam sobie zasiłki ale nie wiem jaką <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> miałem ostatnio mode coma 250 z wiatrakiem 13cm kosztował 300zł i napiecie 11.53 to już nie wiem za czym mam sie rozglądać no ale 9 wiatraków w budzie i wszysko wykrecone pewnie robi swoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 na zasilkach wyraznie pisze codEgen wiec nierozumiem grzesiu o co ci chodzi :? looknij na strone producentahttp://www.codegen.pl/A ja nie rozumiem o co Ci chodzi? A i jak piszesz kogoś imię to pisz je z wielkiej litery - to tak na przyszłość :wink: Pozdro. i czekam na odpowiedź no i masz prawo nie rozumiec :lol: nie zwracalem sie do Ciebie tylko do "grzesia" (taka ksywka rowniez z malej litery) wyraznie to zreszta w swoim poscie zaznaczylem (grzesiu a Grzechu chyba widac roznice nieprawdaz??) tylko gdy ja pisalem posta (nie cytowalem bo cos sie walilo) on musial kapnac sie jaki blad popelnil i go wywalil a ja w tym czasie wyslalem :). Ale zebys mial pelny obraz tego o czym mowil grzesiu powiem tak: zwracal nam uwage ze przekrecamy nazwe codegen ze niby codegen to nie codEgen tylko codgen teraz rozumiem. Na forum ludzie różnie się do mnie zwracają więc stąd mój post. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 eee tam a u mnie wsyztskie napiecia sa "piekne" na IMPET 300 W hehe : + 5 V - 4.78 V + 12V - 13,01 V - 12V - -13,42V - 5 V - -5,79 V a vcore skaczemi miedzy 1.74-1.79 V bez przewy :P i co wy na to?? ja tak mam od poltora roku ale moze jeszcze dzisiaj kupie nowy zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Ja nie rozumiem takich topiców. Walą wam się napiecia a wy to prezentujecie zamiast zmieniać zasiłkę póki jeszce nic nie pierdyknęło. IMHO idiotyzm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 rekord to chyba mojego nie widziałeś kartę graficzną jeszcze podkręcę ale procek już niechce iść gdzie znalazłeś taką fajna skórke do wndy mógłbyś mi ją podesłać lub dać adres xenik@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyza Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ja tez bym prosil o taka skorke na pyrzy@wp.pl POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 skorka jest beznadziejna, za to tapeta calkiem calkiem.. mozna wiedzic skad ja sciagnales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seth1985 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja mam na nowiuteńkim fortonie 12v=10,52 5v=4,3v -12v=10,7 Ale pojakimś czasie wszystko wraca do normy.[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 theme nazywa sie sentinell zassany najprawdopodobniej ze stronki www.themexp.org - w kadzym razie tam go znalazlem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piq Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 co do skórki i tapet to http://www.belchfire.net ale niech mi ktoś powie czy długo wytrzyma ta zasiłaka jeśli na 5 - mam 4.11-427v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 co do skórki i tapet to http://www.belchfire.net ale niech mi ktoś powie czy długo wytrzyma ta zasiłaka jeśli na 5 - mam 4.11-427v wiesz trudno wyczuc moze pochodzic dzien a moze pochodzi rok ;) a ja bym nie ryzykowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 U mnie jest taka sytucja: podkrecam procka do 2450MHz i looz jest dopuki nie podkrece karty. Podkrecam karte do 270MHz 3dmark przechodzi natomiast jak podkrece do 275 to juz są restarty. Procka podkrece do 2250MHz to wtedy grafe moge moge wykrecic do 275 i nie ma zwisów. Mysle ze to zasilacz ale nie jestem pewien . Zasilka to Megabajt 350W ale napiecie 5v trzyma na 4.97V i tego nie rozumiem napiec trzyma a komp przy w/w przypadku wiesza sie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Buzzy daj sobie 2-2-2-6 pamięci, a będzie 1-2 % wszystko wydajniej chodzić. :) Mam w tej chwili Codegena 400W (po awarii połowy sprzętu nie było mnie stać na nic innego), niby trzyma dobrze napięcia, ale powyżej 2.2 GHz grafa wali artefaktami = +3.33 jest bardzo niestabilne. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 czy X-Power= Codegen?? ja mam na 3.3-3.01 iskacze sobie czasem do 3.09 a zasilka juz rok działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 hehe to poczekaj az sie jej cos odwidzi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...