Skocz do zawartości
TraFicK

Valerenga Oslo - Wisla Krakow

Rekomendowane odpowiedzi

Wisla pewnie wygra ale Groklin

:lol:

IMO jak dobrze pojdzie to groclin zrobi w UEFA taka furore jak w zeszlym sezonie wisla . po tym remisie1;1 zeby tylko zabardzo w skrzydelka nie obosli to pojada z mancity u nas i 3 runda wita , a co do wisły to graja coraz slabiej przecie powinni tych pseudo vikingow rozjechać traktorami :) ale moze u nas bedzie lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda, Wisła zagrała jak drużyna traktorzystów. Bez polotu, bez koncepcji. A grali porzeciez z drużyną, która za tydzień może spaść do drugiej ligi norweskiej, a liga w Norwegii jest chyba jeszcze gorsza niż w Polsce.

Co innego Groclin - nawet gdyby nie strzelili gola, to zagrali piękny mecz. W niektórych momentach aż ręce mi się skłądały do oklasków -skłądne akcje, piłka wędrowała od nogi do nogi, szybkie ataki, strzały na bramkę. Mieli parę błędów w obronie, ale prze zwiększość meczu bardoz ladnie odbierali piłki Anglikom. Doprawdy, po zakończeniu meczu byłem w szoku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Groclin oncertwo grał,miłe zaskoczenie po ostatnich ligowych wyczynach tego klubu.

A Wisła sobie chyba odpuściła i była zbyt pewna, ale zdaje mi się że rewanż będzie dla niej tylko formalnością i gładko wygrają.

gorzej z groclinem ale wierze w nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi