Skocz do zawartości
Set

CZekam na jaknajszybsze odpowiedzi !!! WAZNE

Rekomendowane odpowiedzi

elo mam maly klopot, mianowicie chodzi mi o karte graficzna.

Mianowicie chcialem sobie kupic taka karte: pine xfx GeForce4 Ti-4200 128MB vivo/dvi box , ale okazalo sie ze nie ma jej w hurtowni.

Mam prosbe, abyscie podali mi karty ktore sa mniej wiecej w tej samej cenie, ale rownie dobre z takimi samymi wlasciwosciami i wynikami.

Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi poniewaz jeszcze dzisiaj sie musze zdecydowac na wybranie jakiejs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo mam maly klopot, mianowicie chodzi mi o karte graficzna.

Mianowicie chcialem sobie kupic taka karte: pine xfx GeForce4 Ti-4200 128MB vivo/dvi box , ale okazalo sie ze nie ma jej w hurtowni.

Mam prosbe, abyscie podali mi karty ktore sa mniej wiecej w tej samej cenie, ale rownie dobre z takimi samymi wlasciwosciami i wynikami.

Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi poniewaz jeszcze dzisiaj sie musze zdecydowac na wybranie jakiejs

No.... to jaki problem ? decyduj się

http://GeForce4.ag.bocznica.org

a potem możesz

www.komputronik.pl

www.sirius.pl

www.proline.com.pl

itd itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wktórej hurtowni jej nie ma?

Ta karta jest do kupiwnia na www.esc.pl za 409zł i na http://www.barwkomp.pl za 445zł.

a nie sorki ta co ci podałem jest 64 Megowa nie 128, nie ma DVI ale i tak przecież warto

TO jest karta VIVO

w esc jest za 509 zł a w brawkompie jej nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi chodzi zebyscie mi cos doradzili, poniewaz zwiedzilem jush duzo stron roznych hurtowni ale same nazwy nic mi nie mowia, i chcialem sie poradzic kogos kto zna sie na tym troszke wiecej. Dlatego napisalem ten temat tutaj bo jest to forum komputerowe.

Co najwazniejsze, w tej karcie jest podane wyjscie TV in i out (vivo) ale moze byc tylko out nie musi byc in

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mi chodzi zebyscie mi cos doradzili, poniewaz zwiedzilem jush duzo stron  roznych hurtowni ale same nazwy nic mi nie mowia, i chcialem sie poradzic kogos kto zna sie na tym troszke wiecej. Dlatego napisalem ten temat tutaj bo jest to forum komputerowe.

Co najwazniejsze, w tej karcie jest podane wyjscie TV in i out (vivo) ale moze byc tylko out nie musi byc in

Allah akbar !

muuuuuusish koopić doprą graffę !

GeForce 4Ti 4200 od MSI lub Leadteka lub inne 4ti - one będą miaaaaauły podopne clockowania i overclocking będzie very fantastyczny.

Dash radę ! liczymy na ciebie i ufamy tobie !

Caaauuue foruum na lciebie liczy i tobie ufa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Set, tu masz odpowiedni topik na takie pytania: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46628.

Jeżeli nie potrzebujesz wejścia wideo, to rozglądaj się za kartą z samym tv-outem, bo karty vivo są droższe. Na przyszłość nadawaj topikom konkretne tytuły, inaczej będą od razu lądowały w koszu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...