Set Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 elo mam maly klopot, mianowicie chodzi mi o karte graficzna. Mianowicie chcialem sobie kupic taka karte: pine xfx GeForce4 Ti-4200 128MB vivo/dvi box , ale okazalo sie ze nie ma jej w hurtowni. Mam prosbe, abyscie podali mi karty ktore sa mniej wiecej w tej samej cenie, ale rownie dobre z takimi samymi wlasciwosciami i wynikami. Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi poniewaz jeszcze dzisiaj sie musze zdecydowac na wybranie jakiejs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 elo mam maly klopot, mianowicie chodzi mi o karte graficzna. Mianowicie chcialem sobie kupic taka karte: pine xfx GeForce4 Ti-4200 128MB vivo/dvi box , ale okazalo sie ze nie ma jej w hurtowni. Mam prosbe, abyscie podali mi karty ktore sa mniej wiecej w tej samej cenie, ale rownie dobre z takimi samymi wlasciwosciami i wynikami. Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi poniewaz jeszcze dzisiaj sie musze zdecydowac na wybranie jakiejs No.... to jaki problem ? decyduj się http://GeForce4.ag.bocznica.org a potem możesz www.komputronik.pl www.sirius.pl www.proline.com.pl itd itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a wktórej hurtowni jej nie ma? Ta karta jest do kupiwnia na www.esc.pl za 409zł i na http://www.barwkomp.pl za 445zł. a nie sorki ta co ci podałem jest 64 Megowa nie 128, nie ma DVI ale i tak przecież warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a wktórej hurtowni jej nie ma? Ta karta jest do kupiwnia na www.esc.pl za 409zł i na http://www.barwkomp.pl za 445zł. a nie sorki ta co ci podałem jest 64 Megowa nie 128, nie ma DVI ale i tak przecież warto TO jest karta VIVO w esc jest za 509 zł a w brawkompie jej nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 sorry za glupie pytanie, ale co to jest vivo i dvi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 dvi to specjalne wyjscie z grafiki do komputerow LCD Vivo to wejscie do karty graficznej dzieki czemu komp moze byc jak magnetowid (chyba, nie znam sie) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Set Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ale mi chodzi zebyscie mi cos doradzili, poniewaz zwiedzilem jush duzo stron roznych hurtowni ale same nazwy nic mi nie mowia, i chcialem sie poradzic kogos kto zna sie na tym troszke wiecej. Dlatego napisalem ten temat tutaj bo jest to forum komputerowe. Co najwazniejsze, w tej karcie jest podane wyjscie TV in i out (vivo) ale moze byc tylko out nie musi byc in Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ale mi chodzi zebyscie mi cos doradzili, poniewaz zwiedzilem jush duzo stron roznych hurtowni ale same nazwy nic mi nie mowia, i chcialem sie poradzic kogos kto zna sie na tym troszke wiecej. Dlatego napisalem ten temat tutaj bo jest to forum komputerowe. Co najwazniejsze, w tej karcie jest podane wyjscie TV in i out (vivo) ale moze byc tylko out nie musi byc in Allah akbar ! muuuuuusish koopić doprą graffę ! GeForce 4Ti 4200 od MSI lub Leadteka lub inne 4ti - one będą miaaaaauły podopne clockowania i overclocking będzie very fantastyczny. Dash radę ! liczymy na ciebie i ufamy tobie ! Caaauuue foruum na lciebie liczy i tobie ufa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Set, tu masz odpowiedni topik na takie pytania: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46628. Jeżeli nie potrzebujesz wejścia wideo, to rozglądaj się za kartą z samym tv-outem, bo karty vivo są droższe. Na przyszłość nadawaj topikom konkretne tytuły, inaczej będą od razu lądowały w koszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...