Skocz do zawartości
c4rlos

MAM PROBLEM Z DZWIEKIEM NA ASUS A7V8X-X

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Mam głosniki creative 4.1 (takie biale) jeden z pierwszych modeli :) zawsze dzilaly bez zarzutu pod LIVE 1024, a tu po podłączeniu do (syfiastego) zintegrowanego dzwięku na płycie mam juz tylko stereo :x Wiec głośniczki sobie stoja jako mebelek, te tylnie.

Kombinowalem z ustawieniami sterowników. Na nie wiele sie to zdało.

POMOCY!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Mam głosniki creative 4.1 (takie biale) jeden z pierwszych modeli :)  zawsze dzilaly bez zarzutu pod LIVE 1024, a tu po podłączeniu do (syfiastego) zintegrowanego dzwięku na płycie mam juz tylko stereo  :x  Wiec głośniczki sobie stoja jako mebelek, te tylnie. 

Kombinowalem z ustawieniami sterowników. Na nie wiele sie to zdało. 

POMOCY!!!!

Zainstaluj sterownik SoundMax - ściągniesz ze stronki Asus-a i przestaw tam głośniki na quadro.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za kogo wy mnie macie :) Ze sterami juz tyle razy kombinowałem, najnowsze, starsze. Ustawienia są na 4, ale stereo gra tylko.

Myślę że kupie poprostu jakiegoś LIVA i będzie po sprawie. Ale zanim zdobęde pieniążki, to może ktoś wie jak sobie poradzić z tym ******** dzwiekiem na płycie???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tez sie tak dzieje wlasnie. moze ktos zapoda pomyslem czy da sie cos z tym zrobi i jak??

Już tyle razy kombinowałem, że nie wiem - chyba najrozsądniejsze wydaje się zakupienie jakiegoś SB. Ale co najlepsze szmer wydobywa się z centralnych głośników - jakby jedno wejście kwiczało. Tył i Sub działają zajebiście. Może razem coś wymyślimy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za kogo wy mnie macie :) Ze sterami juz tyle razy kombinowałem, najnowsze, starsze. Ustawienia są na 4, ale stereo gra tylko. 

Myślę że kupie poprostu jakiegoś LIVA i będzie po sprawie. Ale zanim zdobęde pieniążki, to może ktoś wie jak sobie poradzić z tym ******** dzwiekiem na płycie???

Wiem, że wyda Ci się to głupie, ale spróbuj zamieniać wejścia do skutku - mi na początku nie działał rear left. Okazało się że wystarczyło poprzeminieniać jack-i i działa wszystko w przestrzennym. Dziwna ta karta :wink: - trzeba zacząć zbierać kasę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...