c4rlos Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Jak w temacie. Mam głosniki creative 4.1 (takie biale) jeden z pierwszych modeli :) zawsze dzilaly bez zarzutu pod LIVE 1024, a tu po podłączeniu do (syfiastego) zintegrowanego dzwięku na płycie mam juz tylko stereo :x Wiec głośniczki sobie stoja jako mebelek, te tylnie. Kombinowalem z ustawieniami sterowników. Na nie wiele sie to zdało. POMOCY!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Polecam instrukcje to mobo zapewam ża tam wzystko pisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Jak w temacie. Mam głosniki creative 4.1 (takie biale) jeden z pierwszych modeli :) zawsze dzilaly bez zarzutu pod LIVE 1024, a tu po podłączeniu do (syfiastego) zintegrowanego dzwięku na płycie mam juz tylko stereo :x Wiec głośniczki sobie stoja jako mebelek, te tylnie. Kombinowalem z ustawieniami sterowników. Na nie wiele sie to zdało. POMOCY!!!! Zainstaluj sterownik SoundMax - ściągniesz ze stronki Asus-a i przestaw tam głośniki na quadro. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 potwierdzam trzeba przestawic na quadro i powinno smigac. jak nie to zapusc sobie najnowsze stery ze stronki asusa . tam pokombinuj. powodzenia pozdro to all:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A tak w ogóle to mi na tej płycie zintegrowany dźwięk czasami wyrzuca szmerami - szczególnie przy wyższych ustawieniach głośności (nie ekstremalnych). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 mi tez sie tak dzieje wlasnie. moze ktos zapoda pomyslem czy da sie cos z tym zrobi i jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c4rlos Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Za kogo wy mnie macie :) Ze sterami juz tyle razy kombinowałem, najnowsze, starsze. Ustawienia są na 4, ale stereo gra tylko. Myślę że kupie poprostu jakiegoś LIVA i będzie po sprawie. Ale zanim zdobęde pieniążki, to może ktoś wie jak sobie poradzić z tym ******** dzwiekiem na płycie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 mi tez sie tak dzieje wlasnie. moze ktos zapoda pomyslem czy da sie cos z tym zrobi i jak?? Już tyle razy kombinowałem, że nie wiem - chyba najrozsądniejsze wydaje się zakupienie jakiegoś SB. Ale co najlepsze szmer wydobywa się z centralnych głośników - jakby jedno wejście kwiczało. Tył i Sub działają zajebiście. Może razem coś wymyślimy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Za kogo wy mnie macie :) Ze sterami juz tyle razy kombinowałem, najnowsze, starsze. Ustawienia są na 4, ale stereo gra tylko. Myślę że kupie poprostu jakiegoś LIVA i będzie po sprawie. Ale zanim zdobęde pieniążki, to może ktoś wie jak sobie poradzić z tym ******** dzwiekiem na płycie??? Wiem, że wyda Ci się to głupie, ale spróbuj zamieniać wejścia do skutku - mi na początku nie działał rear left. Okazało się że wystarczyło poprzeminieniać jack-i i działa wszystko w przestrzennym. Dziwna ta karta :wink: - trzeba zacząć zbierać kasę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...