Werman Posted November 6, 2003 Report post Posted November 6, 2003 Tak więc potrzebuje złożyć kompa do 3000 zł - monitor, drukarka, nagrywarka.Chciałbym usłyszeć wasze propzycję, uwzględnijcie kartęATI ( dżiforsa nie chcę). Z góry dzięki i prośba zapodajcie linki cenników z których będziecie korzystać. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
wojwar Posted November 6, 2003 Report post Posted November 6, 2003 Tak więc potrzebuje złożyć kompa do 3000 zł - monitor, drukarka, nagrywarka.Chciałbym usłyszeć wasze propzycję, uwzględnijcie kartęATI ( dżiforsa nie chcę). Z góry dzięki i prośba zapodajcie linki cenników z których będziecie korzystać. Pozdrawiam. sam sobie poszukaj ! :twisted: :twisted: :twisted: www.sirius.pl www.proline.com.pl www.komputronik.pl Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
cavarr Posted November 6, 2003 Report post Posted November 6, 2003 ceny z sirius.pl Proc - AthlonXP 2000+ 0.13 Thorton 303 zł Pł. główna - Soltek SL-75FRN2-L 386 zł Pamięć - TwinMOS 2x256 do Dual DDR 457 zł Dysk - WD Caviar 80 GB 7200 rpm 8MB cache 386 zł Nagrywara - CD-RW LiteOn x52/x32/x52 BOX 192 zł K. graficzna - GigaCube 9600Pro 128DDR 794 zł Monitor - LG 17'' Flatron ez T710PH TCO'03 652 zł zasilacz - Chieftec 360W PFC ATX 199 zł Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Xo0oR Posted November 6, 2003 Report post Posted November 6, 2003 Tak więc potrzebuje złożyć kompa do 3000 zł - monitor, drukarka, nagrywarka.Chciałbym usłyszeć wasze propzycję, uwzględnijcie kartęATI ( dżiforsa nie chcę). Z góry dzięki i prośba zapodajcie linki cenników z których będziecie korzystać. Pozdrawiam. Uwzględniając kwotę jaką dysponujesz nie kupowałbym narazie komputera, gdyż wliczając drukarkę oraz monitor mało kasy zostaje na "sprzęt" . Postaraj się wstrzymać i dozbierac 1k zł. Mam nadzieję, że masz w sobie cierpliowść... ( opłaci Ci się ponieważ mając 3000zł na sam "sprzęt" możesz zaopatrzeć się już w karte graficzną opartą o Dx9 np. Radeon 9600pro Bartona 2500+ nForce 2 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Maq4all Posted November 6, 2003 Report post Posted November 6, 2003 Napewno nie kupuj w proline, gotowe zestawy mają do d..., a z gwarancjami są cyrki. Niech cię cena nie zwiedzie. Polecam: http://arest.pl Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
wojwar Posted November 6, 2003 Report post Posted November 6, 2003 Napewno nie kupuj w proline, gotowe zestawy mają do d..., a z gwarancjami są cyrki. Niech cię cena nie zwiedzie. Polecam:http://arest.pl true true !!!! ja polecam wątek o nieuczciwych firmach na oślej ! jest tam dużo o proline Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...