Songoku Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Mam taki problem razem z kolegą hccieliśy zabepieczyc płyte programem safedisk .Jak juz wsyzstko było gotowe to do zakonczenia roboty trzeba było programu cdrwin no ale on wywala ze nei ma nagrywarki pisze no supprotes devices installed .Wersja cdrwina to 3.8f zresztą wsyzstkie wywalają ten bład a potrzebna jest mi ta dokładnie wersja firmy Golden Hawk bo nowsze wersje robił jaks inna firma i tam były wogóle inne opcje ,wgranie ASPI nie pomaga .A jaki program polececie pożądny do zabezpieczania płyty zeby nei można jej było ponownie przegrać .Spyszałem o BlindWrite tylko przydała by sie do niego jakaś instrukcja obsługi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Nie ma takiego programu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Mi CDRWIN 3.8 nie chce działać pod winNT, wszystkie inne programy korzystające z aspi działały a on nie chce. Nie ma problemu z jego działaniem pod win9x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...