Dr.Crash Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Zwracam się do wszystkich z pytaniem o pomoc w dokonaniu skompletowania sprzętu. Na jutro mam zlozyc sprzęt który ma służyć do grania, nauki.Czyli typowy średniak. Niestety nie wiem jaką płytę zstosować wraz z prockiem, nie mówiąc o reszcie. Prosiłbym o przykładowe opinie proponowanych zestawów. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Nie stety nie wiem za jaką cene. Ale typowy (lepszy) średniak to właśnie Twój sprzet. Moze złoż to samo co masz? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 duron 1200,sutlle ak31 lub ak32 , 256 ddr , barakuda 4 7200,moze jakis gf2ti lub pro chodzony reszta zalezy do ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 duron 1200,sutlle ak31 lub ak32 , 256 ddr , barakuda 4 7200,moze jakis gf2ti lub pro chodzony reszta zalezy do ceny jak ze stabilnością tej płyty? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ten shuttle jest w sumie spoko jak za ta cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...