gali Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Witam wszystkich. Mój problem polega na tym że zaczął mi sie dziwacznie obraz na monitorze zwerzać i roszerzać aż wreszczcie pokazał sie biały pasek ok 1 cm i na nowo sie zwęrza i roszerza i tak czekam aż padnie (już ledwo widze).Zmieniałem sterowniki w karcie nic nie pomogło na windows xp te same objawy (mam 98 ) co myślicie co to jest karta (redeon 9100 herkules ) czy monitor (LG Flatron 775 ft). Z góry dziękuje za odpowiedz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Ja bym stawiał na monitor, ale jedyną pewną metodą przekonania sie co padło, będzie sprawdznie Twojej karty graficznej na innym komputerze (lub pożyczenie pewnej grafiki). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 monitor.. akurat tak sie stalo ze kumpel miał dokladnie to samo:):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Kliniczny przykład padającego monitora :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...