ya23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 zainstalowałem sobie wkońcu redhata7.0 textowego jestem w tym trochę zielony i nie zabardzo wiem jak np. zainstalować mc albo netwatcha.... jeśli znacie jakieś stronki z opisami podstaw linuxa (od zera) to podajcie, byłbym bardzo wdzięczny... najlepiej pl, ale en tesh mogą być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 www.jtz.org.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 troche nie po kolei są te howto poumieszczane, ale o to mi chodziło. thx xon, masz u mnie wielkiego + (jeszcze 2 i wpier... :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 troche nie po kolei są te howto poumieszczane, ale o to mi chodziło. thx xon, masz u mnie wielkiego + (jeszcze 2 i wpier... :) ) :) Pozatym na plycie z binarkami masz manuale zwykle rozne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...