Sfx Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 =4566]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=4566 to jest link do opisu telefoniku co o nim sadzicie jak dziala czy jest oplacalny za cene niecalych 60 zl w idei mix. Jakie fajne funkcje ma jak jest z jego podsfietleniem jak ktos cos wie bede bardzo wdzieczny :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no ja mam i ogulnie jestem zdowolony.Bardzoej polecam x6 :D to jest dopiero telefon.Jedno mnie wkur*** polifoniczne midi bardzo hu**owo grają niewiem czemu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 BYLO juz na oslej o tym telefonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 spoko mam prosbe znacie jakies forum o telefonach komorkowych tylko takie ktore jest czesto odwiedzane bo te na ktorych bywam maja liczbe postow 3 na dzin a to ciut za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=4566 to jest link do opisu telefoniku co o nim sadzicie jak dziala czy jest oplacalny za cene niecalych 60 zl w idei mix. Jakie fajne funkcje ma jak jest z jego podsfietleniem jak ktos cos wie bede bardzo wdzieczny :):):) Mam ten telefon od czerwca i dość dużo mnie w nim wkurza. Za mało kolorów :D, nigdzie nie mogę dostać do niego obudowy, słabe możliwości "rozbudowy" - gry i jakieś dodatki są w ExEn (nie w javie) nasi opratorzy nie oferują takich rzeczy (tylko w Niemczech, W.Brytanii i Francji - jak będziesz tam - i masz zdjętego simlock-a wkładasz kartę kogoś kto ma telefon z tamtej sieci i ściągasz aplikacje :lol: czytałem na angielskim forum, że tam dużo ludzi tak robi, ale nie są z Polski :D). Jak chcesz przepisać sobie nr z telefonu musisz co jakiś czas nacisnąć klawisz, aby telefon nie wyszedł Ci do menu głównego. Ma jeszcze wiele takich malutkich - wnerwiających - d.u.p.e.relków. Ogólnie wolałbym Nokię 3510i. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 wlasnie 256 kolorow to jak na nowe telefony stanowczo za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 wlasnie 256 kolorow to jak na nowe telefony stanowczo za malodlatego jak tylko moge to polecam sagema x6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 bylo na oslej o nim, sam nawet troche napisalem (same negatywy) ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Być moze trafiła ci się wredna sztuka bo ja jestem z niego zadowolony. Z pewnością wart powiedzmy te 300 zł używany, bo za gorszą Nokie 6510 nie dałbym 450 zł za cholere......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Dodam jeszcze jedną wadę. Nie mogę kupić do niego kabla, obudowy, co najwyżej pokorwiec :lol: Jak ktoś wie, to niech da znać. A obudowy są wypasione - może ktoś widział na oficjalnej stronie Sagem-a :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Kabelek i mało oryginalne ale b. tanie obudowy widziałem w promaco. Jeśli chcesz kaburki i silikonowe oprawki to pasują od Nokia 5210, oryginalne tez są. Polecam jednak zamiast kabelka iRDA na com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Kabelek i mało oryginalne ale b. tanie obudowy widziałem w promaco. Jeśli chcesz kaburki i silikonowe oprawki to pasują od Nokia 5210, oryginalne tez są. Polecam jednak zamiast kabelka iRDA na com. Promaco tzn? Dlaczego zamiast kabelka iRDĘ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Promaco tzn? Dlaczego zamiast kabelka iRDĘ?? http://sklep.promaco.pl/, ewentualnie allegro. iRDĘ polecam z tego względu że może służyć do wielu telefonów. Natomiast ten kabelek do naszego Sagema to może działa ale jako serwisowy bo do wymiany dzwonków, tła itp. raczej nie. Przynajmniej moja sztuka tak ma. Z tym że mam też taka samą płyte główną jak ty i do niej możesz tylko irde na com lub usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Ok, obudowy nieciekawe, ale gdzie moge kupić iRDĘ i za ile :?: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...