Vault Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Mam pewien powazny problem... Posiadam Radeona 8500 firmy palit, i ciagle problemy z ta karta, A) Podczas pierwszego stratu kompa trzeba robic reset bo komp staje w momencie POSTA za drugim razem rusza normalnie B) Kilka dni temu zaczal wylaczac mi sie monitor gdy komp zakonczyl ladowanie XP-ka C)Nawet po reinstalce windowsa nagrywaniu DX 9 w roznych wersjach a i b oraz instalacji roznych catalystow 3,4 3,6 i Hyperionow... D) Czasem monitor sie wlaczal ale w czest odswierzania 50 Hz (Sprawdzilem w OSD a pozatym widac bylo ze migal bo az galy bolaly) E)Raz weszlem do Biosa tam tez raz zauwazylem cos takiego tzn to ze obraz mial 50 hz byl troche znieksztalcony F)Pomyslalem ze moze karta sie poluzowala czy cos, ale wsadzilem ja jeszcze raz i nic to samo... G) Sorry za moj polamany jezyk i troche nielogiczne ukladanie zdan ale naprawde zostalem dzisaj zmasakrowany, calutki dzien walczylem z tym kompem i nic :( PROSZE POMOZCIE ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Reklamacja... o ile gwarancje masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 proponuje odkrecic wszystko!!!!!!! podkreconego masz radka.. odkrec go (jak masz ziwekszone napiecia na agp -daj na default) fsb polecam wrócic na 133... napisz ajk sprawa sie wtedy bedzie miała !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Tak, najpierw zdecydowanie underclocking do defaultu. Jak nie pomoże, kierunek kolega i pożyczenie karty do sprawdzenia. Potem napisz co się stało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Po co tez DX9 zapodales i najnowsze stery ?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Cytat Po co tez DX9 zapodales i najnowsze stery ?? 8O hehe jak robić, to robić najlepiej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Ludziska, ciekawostka jest to ze zanioslem karte do qmpla ktory ma jakas VIA-owska plyte pod P3 wsadzilem na jego plytke i wszystko gralo, nawet wlaczala sie za pierwszym razem, nie stawal w momencie POSTA ! Zgralem omegi na catach 3.9 i jakos to dziala a co do pytania po co dx 9.0 to dlatego ze bez tego Halo nie chcialo mi dzialac :( A mam pytanie zauwazylem ze to wszystko zaczelo sie chrzanic jak przestawilem kompa i postawilem na nim glosnik, po lewej stronie mialem monitor jakies 3 cm od kompa mozliwe ze to przez pole magnetyczne badz elektromagnetyczne ??? A tak wogole to moze zmienic biosa na nowszy ??? To by cos dalo ??? I jesli to nic nie da mamm jeszcze miesiac gwarancji co mam powiedziec im w sklepie, oni to wsadza na jakiegos kompa bedzie im gralo i powiedza co pan mi tutaj, moze ze sprzetem nie gra ??? A to juz nie nasza sprawa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ekhm no ludzie co z wami ... zrobilem tak jak jeden z kolegow powiedzial ... zmenilem fsb na 133 poprostu dalem setup deaufults i dalej mi sie wykrzacza przy wejsciu do windy. Co to kwa moze byc ??? Zasilacz ??? Plyta glowna ??? Jest szansa zeby uznali mi reklamacje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...