Behemothh Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 takie mam pytanie do tych komu juz zakladali neo.Czy odleglosc miedzy gniazdkiem a telefonem 8 metrow stanowi problem zestaw. Czy moglby ktos ponizej uszeregowac co do czego podlaczamy Kwestia jest taka czy w ten zestawik bede mogl wstawic kilku metrowy przedluzacz jaki uzywalem majac modem. Modem ADSL ze złączem USB Dwa mikrofiltry Rozdzielacz sygnału Kabel telefoniczny Kabel USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 takie mam pytanie do tych komu juz zakladali neo.Czy odleglosc miedzy gniazdkiem a telefonem 8 metrow stanowi problem zestaw. ... ja uzylem 10 metrowego przewodu (no name) i dziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Hmm... u mnie to idzie tak: kabel do skrzynki <-> mój pokój <-> modem + mikrofiltr <-> kabel wraca do skrzynki gdzie jest rozdzielany na resztę domu (4 aparaty). Długości kabla w tym wypadku mają małe znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 u mnie jest tak: z zewnatrz kabel do duzego pokoju(tam jest podlaczony telefon przez filtr), stamtad ok 20m do mojego pokoju("podpiety") do gniazdka i stamtad juz normalnie pod modem... btw. teraz tak sobie pomyslalem: czy to ze mam 20m kabla moze powodowac ze transfery nigdy nie przekraczaja mi 54kB/s???(inni maja 64kB/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 A modem chodzi na 512/128 czy 640/160kbit/s? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 A modem chodzi na 512/128 czy 640/160kbit/s? ;] modem mi chodzi na 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 No to dlatego mas transfer 54 kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Trzeba liczyć jeszcze bity kontrolne. Czyli na 512 wychodzi 54kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 A modem chodzi na 512/128 czy 640/160kbit/s? ;] a dlaczego niektorzy mają 640? przeciez parametry standartowe neo+ to 512/128 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miromat Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 A u mnie neo od początku chodzi na 655 kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdimar Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 moze wypowie sie kilku użytkowników neo+ jakie mają prędkości i na jakim sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 lucent@router 640/128 ;] (download 67.7kB/s ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranken Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 A co to sa te mikrofiltry?(pytanie do pierwszego rozmowcy) Domyslam sie ze ten filtr to taki od listwy przeciwprzepięciowej? Co to daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...