phobosq Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 mam podstawy przypuszczac ze blok wewnatrz jest zarosniety, czym go potraktowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 1. najlepiej to niedopuszczac do takich sytuacji uzywając jakiś preparatów antyglonowych... 2. sokor już się stało, spróbowałbym tai numer, żeby wziąć preparat do kibla w stylu "spryskaj i zostaw na noc" i zrobil to samo z blokiem, tyle że tu właściwe by było napełnienie bloku zamiast spryskania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Polecam wsypać sody oczyszczonej do środka i zalać octem spirytusowym. Poczekać powiedzmy z godzinke, przepłukać, wlać coca-coli - również godzinka i blk powinien być czysty. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 coca-coli to chyba nic nie powstrzyma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 wez sobie od prysznica zdejmij sluchawke i waz wsadz jedna koncowe bloku i pusc na maxa wode (najlepiej goraca) - tylko sie nie poparz bloczkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ja proponuje kreta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ja proponuje kreta :P No no ale tego z Kubusia Puchatka bo inne odpadają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 ja proponuje kreta :P No no ale tego z Kubusia Puchatka bo inne odpadają. :lol: :lol: a co do "zapchanego" bloku to coca cola i kran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...