bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 wybiera sie ktos na tegoroczny audioshow?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 wybiera sie ktos na tegoroczny audioshow?? :] Robię wjazd jutro w samo południe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a oso chodzi :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a oso chodzi :?: :D http://www.audioshow.com.pl/aktualnosci1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Chyba dam sobie spokój. Tłumy ludzi niczego nie można posłuchać. Nadęci dystrybutorzy. łe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Chyba dam sobie spokój. Tłumy ludzi niczego nie można posłuchać. Nadęci dystrybutorzy. łe tu sie mylisz :] bo ci dystrybutorzy obchodza sie z toba, jak z jajkiem ;] i mozna posluchac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Chyba byliśmy na różnych imprezach. Poprzednie Ash były mekką zbieraczy prospektów (cóż reklama w Gazecie W(yborowej)). Spokojniej można sobie poczytać opis w następnych numerach Audio, HFiM i Magazynie Hi-Fi (powrócił!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 albo odwiedzalismy innych wystawcow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Ja ide na audio show i na motor show które odbywa się w centrum expo.Ja ide na audio show i na motor show które odbywa się w centrum expo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Moja mała relacja z Jana 3 Sobieskiego: -tłumy ludzi Bardzo chciałem zobaczyć B&W NAutilus (prezentację) ale do sali wpuszczali po 12 osób a w kolejce było ze 35 osób, a byłe ograniczony czasowo więc poszedłem z ojcem dlaej -ciekawe były stoiska AVS , bardzo fajny projektor JVC demonmstrowali. BArdzo dużo(jak dla mnie zadużó) było zestawów z odtwarzaczami płyt winilowych z lampowymi wzmacniaczami) Najfajniejsze stoiska: Bang&Olufsen Yamaha AVS Brakowało mi tylko takich firm jak cabasso i bose, cabasso może było w bristolu a bose napewno nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...