Piotrek001 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Poszukuje biosu do karty sapphire 9100 64mb na pamięciach samsunga z szyną danych 64 bitową (Właściwie to obojętnie jaka firma, byleby reszta się zgadzała). Na necie nigdzie nie znalazłem, więc licze na pomoc posiadaczy takich. Jeżeli posiadasz taką karte, a nie wiesz w jaki sposób zgrać bios do pliku to napisz mi maila, a napewno odpisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kal-el Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 my by sie tez przydal nowy biosik :twisted: ma ati 8500le 64ddr :) nawet nie wiem jak zaczac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek001 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Moge ci podesłać biosik po którym mi karta padła :twisted: , jak będziesz flashował to nie zapomnij zrobić kopii zapasowej orginalnego biosu, tak jak ja to zrobiłem. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...