artur@ Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 (lub jakoś tak sie to pisze) na arturjakis@poczta.onet.pl z góry dziekuje. Podobno jest lepszy od normalnego 1.5 czym one się różnią? może jak go wgram to mój xp pujdzie na fsb 200 bo jak dotąd na fsb 200 działa dopuki nie wyłącze zasilania. Po wyłączeniu tylko INSERT pomaga a jest to denerwujące. 75FRN2-L + TwinMos PC400 do dualu na HYNIXach !!! XP1,7+ (190x11,5) a maży mi się fsb200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 masz juz ten bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Skoro od 1,5 roku jest początkującymm userem, to raczej nie przeczyta tego. Jak jesteś ciekaw, to wal na priva ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 czemu? za nastepne 1,5 roku jak sie odezwie znowu to wtedy wrazie co dam mu ten bios,specjalnie se na plytke nagram i do barku odloze 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur@ Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 dzieki dostałem bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...