zibi322 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jak w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Zależy jak to ma działać. Ja np. używam bezpośrednio filtrów na serwerze poczty który u mnie stoi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jakby serwer stal u mnie na kompie to no problem,niestety nie stoi, wiem ze w win jest taki programik, ale nie pamietam nazwy. ps. chyba postawie u siebie server pocztowy i problem z glowy, ale czy do tego potrzebna jest domena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 A masz stale zew. IP ? Jesli tak to no problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Nie. Ale jest bardzo prydatna. Ale zawsze może być rev lub ip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 dzieki, podpowiedzieliscie mi duzo, dzieki. mam stale IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...