Gość Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Yo Ostatno zainteresowałem się tym standardem ale za chiny nie potrafię tego włączyć ktoś mi może wytłumaczyć o co w tym chodzi i jak to uruchomić. Aha czy Dolby Headphone można używać tylko w filmach czy w gierkach też takie coś będzie działało???Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co mam zrobić. Z góry wielkie THX P.S. Jak by ktoś był zainteresowany to odsyłam tu i tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Nikt nie wie??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a posiadasz sprzet obslugujacy ten system? 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a posiadasz sprzet obslugujacy ten system? 8O 8O 8O z tego co mi wiadomo to są potrzebne 3 rzeczy do tego: :arrow: słuchawiki stereo które posiadam. :arrow: k. dzwiękową 5.1 którą też posiadam. :arrow: oprogramowanie/filmy/muzyka które support'ują dzwięk 5.1. Aha dokładnie rzec zbiorąc nie weim jak zaimpletować tego pluginu który emuluje dzwięk 3D o rozszerzeniu .mmz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 z tego co wiem można to uzyskać tylko w windvd i power dvd i to tych najnowszych w pełnej wersji wystarczy ustawić w opcji dzwięk odtwarzacza programowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...