KaZi Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 dzisiaj ojciec zamontowal mi obok monitora rurke taka metalowa aby podtrzymywala blat nad szafa, no i monitor gdy stoi w odleglosci 2 cm od niej nie chce sie wlaczyc a gdy go wlacze a potem pod sune pod rurke to sie wylacza i slychac spiecie, czym jest to spowodowane, jak temu zapobiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Wiesz co ja miałem taki przypadek że mi sie monitor wyłączał bo miałem za wysoką temp w pokoju i poprostu sie wyłączał ale teraz jak mam centralne to jeszcze ani razu mi numeru nie wycioł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 to napewno nie przez to :) mieszkam w domku i mam ogrzewanie elektryczne, gazowe i na węgiel ale to napewno jest przez tą rurke ;) bo jak mam odsuniety od niej to dziala przez kilka godzin juz ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...