Goffer Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 No właśnie. Ile czasu minęło od chwili, kiedy dostaliście modem do czasu, kiedy dioda ADSL przestała migać i zaczęła świecić pięknym ciągłym światłem, bo ja mam modem już ponad tydzień i jeszcze czekam. Nic tylko się pociąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ja czekalem rowno tydzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 :arrow: czekalem 0 h. modem adsl kupilem sam. po wpieciu go, sygnal juz mialem ;) tak to jest, jak sie ma znajomych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a ja czekalem -2tyg ;] (monter przyszedl przed terminem ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 czekalem tydzien ale sprzet sam odebralem i zamontowalem bo nie zamierzalem czekac na tych leszczy z tepsy przez najblizsze pol roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiXer666 Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Od podpisania umowy do cieszenia się netem na kompie równy dzień :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Ja juz czekam ponad tydzien i nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Trzy tygodnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 troszke to inaczej miales, tzn rozumiem ze dostales najpierw modem a pozniej czekales na aktywacje czy cos?, uuuuuuuuu znecali sie nad Tobą :lol: ja mialem odwrotnie, najpierw umowa a pozniej po 2 dniach mialem juz modem i internet oczywiscie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 tez odrazu mialem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Od 26 maja (promocja majowa) Mieli przyjść 9 czerwca między 14.00 a 16.00 Przyszli 1 lipca :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 No wreszcie mnie podłączyli. 3 Dni spóźnienia mogę im wybaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja czekamłem 1,5 miesiąca żeby móc umowe podpisać dizsaj ide odebrac sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rendar Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 20 Października podpisałem umowę i odebrałem modem. Dziś, po dwóch tygodniach walki o porty podłączyli i skrosowali, czyli 25 dni czekania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 moj kolega czeka chyba ze 2 tyg juz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 3dni:] a mieszkam w bardzo małej miejscowości:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Mojej koleżanki stary pracuje w TPSA, zrobili raz dwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Hmm znajomości... !!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffer Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Nie przyznawałbym się do takiej znajomości.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Heh to dluga historia byla... Teraz ciesze sie neostrada ale bylo gorzej. Kiedy bylem w birze obslugi to powiedzieli ze bedzie za 3 dni ale teraz nie moga podpisac umowy bo kierownik zabronil i zebym przyszedl za 3 dni wtedy beda mogli. Ostatecznie umowe podpisalem po poltora miesiaca. Potem byly problemy z portami ktorych nie bylo na mojej polce. Jak sie pojawily po 2 nastepnych tygodniach trzeba bylo je jeszcze skonfigurowac. A to trwalo znowu 2 tygodnie. Przez ten caly czas zawalalem telefonami biura obslugi infolinie itp. Nawet numer komorki mi podali jako infolinie poniewaz nie moglem dodzwonic sie normalnie (paranoja). Jedni mowili ze jest zrobione inni ze jutro bedzie jeszcze inni ze za tydzien itd. Kazdy mowil co innego a dobila mnie pani ktora...mieszkam we Wroclawiu - takie miasto w Polsce jesli ktos nie wiem bo...zapytala w jakim to wojewodztwie ...he he he . Wiec reasumujac, jesli ktos chce zalozyc neostrade to musi miec duzo cierpliwosci i pieniedzy na komorkowe infolinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 ja wlasnie czekam na skrosowanie i mam pytanko do szpeców. Mam wszystko podlaczomne nalezycie ale na modemie swieci mi sie tylko dioda power a adsl wogle sie nie swieci. POdczas łaczenia z netem wyskakuje mi komunikam ze modem nie jest podlaczony do lini telefonicznej. Konsultant powiedzial ze to wina nieskorowanej lini i kazal czekac czy tak to u was tez wygladalo. Oddam ze mam dopiero modem od 3 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 A ja czekałem 1 dzień :D :D :D :D :D :D :D ale za to z zamówieniem miałem takie kłopoty że TRAGEDIA to mało powiedziane :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: PA. Trancfer mam 50-60 kB/s :D :D :D a nie jak na modemie 2-4 kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tycjan Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Jesli chodzi o cross to tak to wyglada - jak ci zrobia juz wszystko ze bedzie szedl DSLowski sygnal. Wtedy zaloz filtry bo bedzie tel. trzeszczec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja przebijam wszytskich 3 miesiace czekania - a to przez to ze isdna mialem i jakies problemy byly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 W sumie to 2 tygodnie..ale od interwencji to jeden..minely 2 tygodnie i nie mialem skrosowanej lini, poszedlem do telepunktu gdzei zamowilem neo i powiedzialem co i jak..pani zadzwonila tam gdzie krosuaj linie i sie okazalo ze zlgoszenie z wawy nie doszlo w sprawie skrosowania lini na centrali..miala sei tym zajac i powiedziala zebym zadzwonil na drugi dzien. Zadzwonilem rano o 9 a o 12 jush mialem skrosowana linie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ja odebrałem osobiście modem a na skrosowanie linii i skonfiguriwanie portu czekałem równo tydzień :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ja wlasnie czekam na skrosowanie i mam pytanko do szpeców. Mam wszystko podlaczomne nalezycie ale na modemie swieci mi sie tylko dioda power a adsl wogle sie nie swieci. POdczas łaczenia z netem wyskakuje mi komunikam ze modem nie jest podlaczony do lini telefonicznej. Konsultant powiedzial ze to wina nieskorowanej lini i kazal czekac czy tak to u was tez wygladalo. Oddam ze mam dopiero modem od 3 dni Po skrosowaniu lini dioda ADSL bedzie się śiwecic i to bedzie oznaczało- teoretycznie że możesz już kożystać neta po zarejestroweaniu się . Teoretycznie bo niezawsze odrazu jak dioda zacznie sie świecić można kozystac z neta :/ ( dluuga historia... 1 słowem naciąganie ludzi na serwisanta za 400zł ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami18[CK] Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 ja czekalem jakies 1,5 tyg, w TP straszyli miesiacem czekania :x ale ja codziennie dzwonilem na infolinie :twisted: :twisted: i pytalem no i pomoglo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 1 tydzień. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 miesiac 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...