Sir_Yaro Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Mam 4 glosniki. Nie sa na razie zakonczone zadnym jackiem. Tak wygladaja wyjscia z karty: http://yaro.gdi.pl/sblive.jpg No i pytanie brzmi - gdzie ja mam podlaczyc poszczegolne glosniki :?: :?: :?: Efektem ma byc dzwiek kwadrofoniczny albo przynajmniej zblizony do tego... :? Bo szczerze mowiac jesli chodzi o ten temat to jestem tepy jak tabaka w rogu. :cry: Raz w opisach jest cos o cyfrowych zestawach, raz o tym, ze cyfrowe ale i dodatkowo analogi.... I sumarycznie NIC nie kumam.... :( A jakos sie nie pale do popsucia czegos.... Dzieki za wszelka pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jesli sie nie myle to 1 para glosnikow do line out a druga do rear out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Motyla noga! *zaklna szpetnie* ;) To takie banalne? Wiedzialem ze jestem w tym temacie tepy ale ze az tak? :D Dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...