atomic Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Otóz mam skompresowanych kilkadziesiąt plików do formatu *.zip (ok 5gb, w wolimuminach), wśród nich jest jeden plik *.avi waży ok 700mb, z którym jest problem a mianowicie gdy się wypakowywuje , robi plik tak duży,(ok 11gb) że nie starcza mi miejsca na partycjii (NTFS), by dalej się wypakowywał. Co ciekawe inny plik avi który wazy 300mb wypakowal sie bez problemu. A więc pytam się ile potrzebuje miejsca by zakończyć dekompresję, lub czy jest może jakiś inny sposób rozwiązuący moj problem. Kompresowałem i dekompresuje Win Ace'm, próbuje wypakować Win RARem ale wywala jakiś error Mam P IV 3,06, 512 DDR, Win XP pro Za wszelką pomoc dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 avi ma 700mb po spakowaniu czy przed spakowaniem ? pewnie jakis blad w archiwum i sie zapetla z czyms :) zobacz czy winace ma opcje testowania archiwum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Plik przed spakowaniem waży 700mb, po spakowaniu ok 111mb, plik napewno nie jest uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mialem kiedys podobny problem z archiwum ace. Bylo ono uszkodzone i powstawala jakas petla. Plik mogl sie wypakowywac az do konca wolnego miejsca. Poszukaj jeszcze innych programow. A co TotalCMD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Sproboj dac w WinRarze opcje Repair - czasami pomaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...