Scp Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 szukam jakiegos programu ktory by przechwytywał wideo z ekranu monitora z np. jakiejs gry i zapisywał do jakiego kolwiek formatu chodzi mi tu ocos takiego jak hypersnapDx tyle zeby zpisywał sekwencje wideo na dysk. z gory dizekuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 http://216.239.59.99/search?q=fraps&ie=ISO...Szukaj+z+Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scp Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 a jakies inne sa jeszcze moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scp Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 zna ktos jescze inne - neichce mi sie pisac 2 raz tego samego posta powiem tylko ze odpada ten oraz hypercam chcialbym jakis co kozysta z mocy ati mojej karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Najpopularniejszym programem jest Fraps, nie tylko ze wzgledu na ta mozliwosc, ale rowniez na funkcje benchmarkowe, znajdziesz go tutaj http://www.fraps.com/download.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 mrtnt, linka do Frapsa dał już Sir_Yaro. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 mrtnt, linka do Frapsa dał już Sir_Yaro. ;) no teraz to widze ale jak ktos nie sprawdzi to sie nie dowie, :-) warto dawac opis do linku bo nikt nie wie w co klika kikedy link jest tak dlugi i tajemniczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...