kloper Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Mam telefon Samsung C100. Kupilem go dzis i sobie rozne opcje przegladam. Wchodze w gry, biore pobrane i widze ze mam jednągre java! Zagralem w nia i zagladam teraz i mam juz 3 gry !!! Czy ja za to bede musial placic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Nokia 3210 nie ma takich problemów :> (sory bruce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Raczej nie :) Chyba ze.. wybrałeś opcje aut. aktualizacji ktora pobiera najnowsze hiciory ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a gdzie to sie patrzy, bo mam go dopiero od dzis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 hm na nic nei tzeba patrzec ;) Nic pewnie nei masz ustawionego co mogło by ciebie naciagnac na jakies koszty ;) Raczej nic złego sie nie dzieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 heh to skad sie to wzielo, a propos da sie jeszcze jakos sprawdzic ile bedzie wynosil rachunek albo zrobic jakos blokade ze wiecej jak powiedzmy 20 zl nie moze wydawac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 nie bedziesz musial nic za te gry placic, zreszta to troche dziwne bo u mnie w c100 od razu 3 giery byly, jaki jest twoj rekord w kregle bo moj 166 punktow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Nokia 3210 nie ma takich problemów :> (sory bruce) ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ?? ;) Cóż: jonas-czy moglbys napsisac chociaz jednego posta NA TEMAT?? No to sory, nie? :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 tiaaa :D lece na antybiotykach i lekach ansennych :D mailem prawo nie skojarzyc pewnych faktow :D NAWROC SIE SYNU!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 tez mam ten telefon i te gry juz byly...btw : wiecie jak zrobic przecinek podczas pisania smsa w tym telefonie??? nie moge dojsc do tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 heh lukk: masz fajny emblemat :D heeheh pporawia mi nastoj ;) txs ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 tez mam ten telefon i te gry juz byly...btw : wiecie jak zrobic przecinek podczas pisania smsa w tym telefonie??? nie moge dojsc do tego... zapewne gdzies pod *,# lub 1 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 heh lukk: masz fajny emblemat :D heeheh pporawia mi nastoj ;) txs ;) he,he...thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Mam telefon Samsung C100. Kupilem go dzis i sobie rozne opcje przegladam. Wchodze w gry, biore pobrane i widze ze mam jednągre java! Zagralem w nia i zagladam teraz i mam juz 3 gry !!! Czy ja za to bede musial placic ??? Tak, lepiej ja wykasuj i wogole sformatuj pamiec. jakby co to sie nie przyznawaj do niczego, moze system nie zdazyl Cie namierzyc i zarejestrowac. Byly juz przypadki ze goscie sie wywineli od placenia, moze i tobie sie uda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...