SuChyY Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 http://www.pccooler.cn/english/product-eng...h/product_1.htm Widzieliscie ? http://www.pccooler.cn/english/english.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 W sumie to cihcy nie jest.... Ja i tak wole swjego Silent boosta;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ... Ja i tak wole swjego Silent boosta;) a ja poczekam az pojawia sie w Poslce najnowsze ThermalRight'y - niedlugo beda obszerne testy coolerow w 2 polskich serwisach - z gory wiadomo ze SLK 900/947 beda na 1 miejscu (pewnie ezequo z Zalmanem CNPS7000A-Cu) wiec mysle ze ktos zacznie takie cacuszka (ThermalRight) sprowadzac do Polski i moze wtedy sie zaopatrze - o ile wczesniej nie bede "kiblowal" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 przypomina mi to "troche" zalmana, jak bedzie konkurencyjne cenowo to czemu nie. Ciekawe jak cena ego bedzie i oczywiscie jakosc. co do thermalrightow to cena pewnie bedzie zabojcza a do tego jeszcze jakiegos cichego papsta i hjest na srednie WC :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ...co do thermalrightow to cena pewnie bedzie zabojcza a do tego jeszcze jakiegos cichego papsta i hjest na srednie WC :? wiesz za nasza zach. granica sam radaitor Thermalright SLK947U kosztuje okolo 4-5 EUR wiecej niz Zalman CNPS 7000A-Cu wiec cena nie bedzia az taka kosmiczna najwyzej na poczatek zalozylbym ktoregos (z 2 ktore posiadam) Zalmanow ZM-F2 - nie jest to szczyt jakosci ale przy 6V jak sa w budzie da sie zyc :) potem bym wymienil na NosieBlockera SE Blue (92mm) i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Troche mi przypomina... wlasnie... Mysle jednak, ze to felerna podroba (25dB :evil: ) wole zalmana ;) A tak w ogole to wole WC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 chcialbym zobaczyc wydajnosc zalmana z 190cfm delta- wydaje mi sie ze wciagneloby nawet thermalright'y nosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 nie liczyłbym na zniewalającą wydajność bo zalman to zalman a pozatym zalman jest cieższy wiec moze odebrać wiecej ciepła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 chcialbym zobaczyc wydajnosc zalmana z 190cfm delta- wydaje mi sie ze wciagneloby nawet thermalright'y nosemale to by bylo takie glosne, ze zagluszyloby odrzutowiec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Nic tylko wsadzić pod xero Zalmana i mieć "nowy cooler". No cóż, taka tendencja w tych czasach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 ... Ja i tak wole swjego Silent boosta;) a ja poczekam az pojawia sie w Poslce najnowsze ThermalRight'y - niedlugo beda obszerne testy coolerow w 2 polskich serwisach - z gory wiadomo ze SLK 900/947 beda na 1 miejscu (pewnie ezequo z Zalmanem CNPS7000A-Cu) wiec mysle ze ktos zacznie takie cacuszka (ThermalRight) sprowadzac do Polski i moze wtedy sie zaopatrze - o ile wczesniej nie bede "kiblowal" :P Benek tez czekam na te Thermalrighty, ale watpie zebym sie doczekal. Zanim ktos wpadnie na pomsyl sciagniecie ich do polski mina wieki. Swiftech MCX462-V tez jest ciekawy, ale drozszy niz TR tutaj ktos sprzedaje, jakbym mial kaske to bym wzial :P - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17712756 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 :P a mi jakos te coolerki Swiftech nie podchodza :!: co do tych klonow Zalmana to policzylem finy i wyszlo ze jest ich mniej o 20-25 (jest 40-45 zamiast 65 jak w oryginale) wiec wydajnosc bedzie nizsza :( :arrow: niech je sobie w buty wsadza :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 http://www.pccooler.cn/english/product-english/product_1.htm Widzieliscie ? http://www.pccooler.cn/english/english.htm Ciekaw jestem co na to ZALMAN... Cos mi tu smierdzi, ze ktos ukradl komus pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaposo Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 I tak do mojej jet 7 -sie umywa:) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 I tak do mojej jet 7 -sie umywa:) :twisted:lol :D :lol: JASNE!!! jakie masz temperatury na tym odrzutowcu :P :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 I tak do mojej jet 7 -sie umywa:) :twisted:lol :D :lol: JASNE!!! jakie masz temperatury na tym odrzutowcu :P :?: dokladnie - przegladelem testy (tylko) i wg nich Jet7 byl gorszy i od SilentBoosta i od AERO 7+ :P a co do ilosci finow o ktorych pisalem wyzej to oczywiscie chodzilo mi o cale blaszki czyli tyle finow jest mniej tylko po 1 stronie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ten "nowy" jest zdecydowanie lżejszy od Zalmana. Jak dla mnie to próba naśladownictwa. A co do wydajności to nie sądzę by go pobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ten "nowy" jest zdecydowanie lżejszy od Zalmana. Jak dla mnie to próba naśladownictwa. A co do wydajności to nie sądzę by go pobił.Tez mi sie tak wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ... Ja i tak wole swjego Silent boosta;) a ja poczekam az pojawia sie w Poslce najnowsze ThermalRight'y - niedlugo beda obszerne testy coolerow w 2 polskich serwisach - z gory wiadomo ze SLK 900/947 beda na 1 miejscu (pewnie ezequo z Zalmanem CNPS7000A-Cu) wiec mysle ze ktos zacznie takie cacuszka (ThermalRight) sprowadzac do Polski i moze wtedy sie zaopatrze - o ile wczesniej nie bede "kiblowal" :P Benek tez czekam na te Thermalrighty, ale watpie zebym sie doczekal. Zanim ktos wpadnie na pomsyl sciagniecie ich do polski mina wieki. Swiftech MCX462-V tez jest ciekawy, ale drozszy niz TR tutaj ktos sprzedaje, jakbym mial kaske to bym wzial :P -http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17712756 poproscie ladnie ZenFist'a to beda w RP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ...poproscie ladnie ZenFist'a to beda w RP probemem nie jest to zeby byly tylko to zeby byly w dobrej cenie (bo jakbym byl ostro napalony nie patrzac na cene to bym sciagnal np z Germanii) - a zeby tak bylo trzeba by ich sprowadzic ponad 100szt. - bo co mi z tego ze beda skoro przy kilkunastu egz. cena juz u dostawcy bedzie bardzo wysoka :( zreszta poczekajmy na nowe testy na M-K.net i PCLabie - jak sie dobrze spisza (coolerki) to moze zainteresowanie wzrosnie i bedzie mozna sporwadzic w dobrej cenie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ...poproscie ladnie ZenFist'a to beda w RP probemem nie jest to zeby byly tylko to zeby byly w dobrej cenie (bo jakbym byl ostro napalony nie patrzac na cene to bym sciagnal np z Germanii) - a zeby tak bylo trzeba by ich sprowadzic ponad 100szt. - bo co mi z tego ze beda skoro przy kilkunastu egz. cena juz u dostawcy bedzie bardzo wysoka :( zreszta poczekajmy na nowe testy na M-K.net i PCLabie - jak sie dobrze spisza (coolerki) to moze zainteresowanie wzrosnie i bedzie mozna sporwadzic w dobrej cenie ... Benek >> cos wiecej o tych testach ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...