Skocz do zawartości
Gość

Fajny artykul w (WC)DAction

Rekomendowane odpowiedzi

a u jednego goscia widzialem po jednej stronie kibla krzyzowki

a po drugiej encyklopedie :)

Patrzcie no go - inteligent jakiś czy co?

Czytanie w kiblu ma wiele zalet. Wspomnę o jednej: mamy w ręku deskę ratunkową na wypadek braku papieru toaletowego (kiedyś przydał mi się filtr od papieroska :lol: )

Wiesz co? Olej ten skan ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kracz. Obiecuje głową, możecie mi konto skasować na Tweaku, dać mi jakiś głupią rangę. Ale na BANK jutro jest skan ew. zdjęcia (dokładne)

lepiej zeby byl bo powiadomilem moderatora Dołączona grafikaWiec ci u gory juz wiedza zeby sie przygotowac na kasacje konta :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden terror, obserwowałem ten wątek od samego początku, kolega Pocahontas obiecując skany chyba chciał tylko skupić na sobie uwagę innych użytkowników, jego obietnica jak narazie jest gówno warta, ale może być pewien że moja jest jak najbardziej aktualna, jeżeli jutro nie będzie skanów to będzie owoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden terror, obserwowałem ten wątek od samego początku, kolega Pocahontas obiecując skany chyba chciał tylko skupić na sobie uwagę innych użytkowników, jego obietnica jak narazie jest gówno warta, ale może być pewien że moja jest jak najbardziej aktualna, jeżeli jutro nie będzie skanów to będzie owoc

Buahahahaha :lol: Świetny post :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi