gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Jak to mowia: "zesraj sie a nie daj sie ..." - czekam dalej :P BTW zmiencie topic na Fajny artykul w WC Action :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 Jak to mowia: "zesraj sie a nie daj sie ..." - czekam dalej :P BTW zmiencie topic na Fajny artykul w WC Action :lol: mowisz - masz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 dzieki :) z goownianym pozdrowieniem :lol: czekamy dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 dzieki :) z goownianym pozdrowieniem :lol: czekamy dalej :) Nie czekajmy i zrzućmy się wszyscy na CDA :D Jedna osoba zeskanuje, z płyt się zrobi obrazy i ktoś umieści na serwerze :lol: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragon Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 a u jednego goscia widzialem po jednej stronie kibla krzyzowki a po drugiej encyklopedie :) ___________________________________ Patrzcie no go - inteligent jakiś czy co? Czytanie w kiblu ma wiele zalet. Wspomnę o jednej: mamy w ręku deskę ratunkową na wypadek braku papieru toaletowego (kiedyś przydał mi się filtr od papieroska :lol: ) Wiesz co? Olej ten skan .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Widze że zaraz mi łeb ukręcicie ;] Dzisiaj od gościa biore CDA i skanuje albo robie zdjęcie cyfrakiem :P Nie w kiblu się nie utopiłem :P Ale wczoraj na imprezce byłem blisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 still waitin' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja mam skaner ale chwilowo nie mam cd action jutro kupie i jak sie nie pojawi to zeskanuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 ja mam skaner ale chwilowo nie mam cd action jutro kupie i jak sie nie pojawi to zeskanuje... napewno sie nie pojawi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja wiem że jak Wam sie nudzi, to wchodzicie sobie na ten topic i delikatnie mówiąc trujecie d.u.pe :] Jak będzie to będzie. Jak coś nie pasuje, to do kioska! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 I told you ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2003 Bo zaraz mi tyłek przyrośnie do deski sedesowej.... Szybciejjjj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Co bedzie pierwsze: -HL2 -scan z CDA :?: BTW "Scan z (WC)DAction" FORnEVER :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Co bedzie pierwsze: -HL2 -scan z CDA :?: BTW "Scan z (WC)DAction" FORnEVER :twisted: :arrow: :arrow: 8O 8O :D :D 8) 8) :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie kracz. Obiecuje głową, możecie mi konto skasować na Tweaku, dać mi jakiś głupią rangę. Ale na BANK jutro jest skan ew. zdjęcia (dokładne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 hyh :) jutro o 24 pozegnasz sie z tweakiem cos czuje ;P ;P ;P ;P lub inaczej mowiac jutro na BAN-k pozegnasz sie z tweakiem :) ok ok, serio mowiac pospiesz sie ze skanami, bo z checia bym sobie poczytal. pozdr MEHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie kracz. Obiecuje głową, możecie mi konto skasować na Tweaku, dać mi jakiś głupią rangę. Ale na BANK jutro jest skan ew. zdjęcia (dokładne)lepiej zeby byl bo powiadomilem moderatora Wiec ci u gory juz wiedza zeby sie przygotowac na kasacje konta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 właśnie, trzymam za słowo, jestem przygotowany do OWOCNEGO spełnienia obietnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 właśnie, trzymam za słowo, jestem przygotowany do OWOCNEGO spełnienia obietnicy:lol: dosłownie prawdziwy terror :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Mam czas do północy :] , tylko żeby nie było tak że wpadam na Tweak'a o 23:50 i nie mogę się zalogować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Żaden terror, obserwowałem ten wątek od samego początku, kolega Pocahontas obiecując skany chyba chciał tylko skupić na sobie uwagę innych użytkowników, jego obietnica jak narazie jest gówno warta, ale może być pewien że moja jest jak najbardziej aktualna, jeżeli jutro nie będzie skanów to będzie owoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Łoo, ostry jesteś. Czuje nutke w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie*** , czyż nie? Nie miałem kiedy kupić CDA. Więc jutro będzie. Jutra dam skana i nie dostane bana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Żaden terror, obserwowałem ten wątek od samego początku, kolega Pocahontas obiecując skany chyba chciał tylko skupić na sobie uwagę innych użytkowników, jego obietnica jak narazie jest gówno warta, ale może być pewien że moja jest jak najbardziej aktualna, jeżeli jutro nie będzie skanów to będzie owoc Buahahahaha :lol: Świetny post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ejo sorry ale na smierc zapomnialem kupic wc action :) - jutro sie poprwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Nie, fireblade3 - nieważ się !! Ja tu muszę spełnić obywatelski obowiązek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 czlowieku ja tu jutro przed poludniem (moze ciut po) zamieszcze skan :) - wiecej zamieszcze OCR :P Bedziesz szybszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 to zrobcie konkurs, kto nie zdarzy dac pierwszy skanow dostanie owoca :wink: Co wy nato :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Aaaa, nie rób tego, ja mogę dopiero o 13, wtedy dam skany :] Plizzka, daj o 13:30, od razu będą dwa źródła do skanów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ejo dobra to po jaką ja mam kupowac to skoro tak bardzo chcesz zapodac to zapodaj a ja se przeczytam i zaoszczedze 20 zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Ja tu muszę spełnić obywatelski obowiązek. Wydaje mi sie ze to nie jest obywatelski obowiazek, sam sie zaoferowales, wodzisz ludzi za nos, potem piszesz ze jak nie zeskanujesz to jestes gotowy na banana, kurna, powagi troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...