RS Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Moze lepiej bedzie jak Pocahontas zrobi ksero wysle mi poczta to to zeskanuje bo jusz nie moge czytac tego topicu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ale sie narobiło.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Mogłem być cicho, dać jutro skany, dostał bym pochwały ;) A tak to jestem o włos od bana ;/ Jutro bankowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 heh :) bedzie smiesznie :) Andriu sie wkurzyl :) bedzie smiesznie... a tak w ogole to: BYYYLLLOOO :) SZUKAJ :) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a artykul pewnie bedzie g**** warty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ale sie narobiło.... Duzo osob jush zdazylo narobic i to po kilka razy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Już proszę o cisze. Nikogo nie wodze za nos. Ujawniła się we mnie moc pomocy bliźnim. Jutro są i już. Bo jeszcze mi ban na konto poleci. A tego bym nie chciał, do jutra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Już proszę o cisze. Nikogo nie wodze za nos. Ujawniła się we mnie moc pomocy bliźnim. Jutro są i już. Bo jeszcze mi ban na konto poleci. A tego bym nie chciał, do jutra... Jak to nie napisałeś kiedy??? Jeszcze dzisiaj będą skany. Panowie, spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 hm... dla mnie artykul troche do d**y , poniewaz deczko przestarzaly. jak sam autor napisal , txt jest z 13.10 wiec czy ja wiem czy warto tak sie podniecac? ten art ma juz prawie rowno miech , od tego czasu wiele zdazylo sie zmienic... btw artyql konczy sie na tym , iz niby to co wykradziono to tylko polowa dema z E3 , wysypujace sie itd. nie wiem czy to prawda bo nie moge sciagnac [zrodlo scisle tajne :D] takze ludzie , spokojnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 NIe mozesz powiedziec ze pies Ci zjadl gazete ? :D Moja facetka od informy zawsze lykala takie kity :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Wy tu bla bla bla bla, a ja już włąściwie zapomiałęm co właściwie czeka nas w Tym całym CD-actionie. Jutro to ja ide do kiosku i tam przeczytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Dla przypomnienia, chodzi o HALF LIFE 2, jutro sobie poczytasz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Dla przypomnienia, chodzi o HALF LIFE 2, jutro sobie poczytasz 8) taaa a mi qwno beton juz tylek rozsadzilo :arrow: 8O :? :x :!: :lol: :wink: czytalem dzisiaj ten artylul i faktycznie az tak fascynujacu nie jest, ale chetnie poczekam na scany jak skoncze w WC bede mial czym sie podetrzec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 pocahontas dla mnie to mozesz sie niewyrobic :] zawsze zostaje fireblade3 ;P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja to bym z wielką chęcią dzisiaj owocnoł tych dwóch osobników, przypuszczam że i tak nie dadzą skanów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja to bym z wielką chęcią dzisiaj owocnoł tych dwóch osobników, przypuszczam że i tak nie dadzą skanówmoze jakies zaklady zrobimy ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 ja kiedys robilem za bookmachera :) jak byly mistrzostwa swiata we Francji ;) to jak :) jak daje 20 postow, ze Pocahontas jutro zamiesci skany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 I tu się mylicie, już wróciłem z budy z CDA i skanuje strone pierwsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 już 13:20 - długo Ci się to skanuje :| - jak nie masz serva to yślij mevius@kompz.org wgram na swój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Mam serwa, tylko cuś mi się skaner buntuje. Dam teraz fotki, a później (jeszcze dziś, dam skany) www.navypol.boo.pl/DSC00026.JPG Zaraz będzie więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 To wszyscy czekali na ten krótki tekst ?!?!?! : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 tak właśnie zauważyłem :evil: w/g mnie "artykuł" jest to coś troszkę dłuższego, a pozatym lukk napisał calosc zajmuje 4 str...naprawde warto przeczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 a u mnie nie dziala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 www.navypol.boo.pl/DSC00033.JPG www.navypol.boo.pl/DSC00035.JPG www.navypol.boo.pl/DSC00036.JPG www.navypol.boo.pl/DSC00037.JPG www.navypol.boo.pl/DSC00038.JPG www.navypol.boo.pl/DSC00039.JPG www.navypol.boo.pl/DSC00040.JPG Jak by coś nie działało, ale byście nie mogli się doczytać to mówcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jak chceta to mogę przerobić to na *.gif (zdecydowanie mniej by to zajmowało) i wrzucić na lycos, chyba troszkę szybciej by się ładowało Btw:Pocahontas ThX za artykuł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Jackul jak chcesz to dawaj bo to od Pocahontas'a idze strasznie powoli w porywach 0,3 kb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Starałem się jak mogłem. Jak coś by było nie czytelne to walcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Może będzie szybciej :) http://members.lycos.co.uk/phpowiec/WcAction/ Pozdrawiam Jackul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Spóźnił sie 1h 10 min. Bana mu :D :evil: i nie skany tylko foto :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Cicho ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...